120524

Har gjort bort sista nationella idag, och sen har jag bara legat ute och solat resten av dagen.
Har precis druckit en smoothie, och nu ska jag ut och springa intervaller och försöka bättra lite på brännan!


dålig uppdatering

Ledsen för den megasuper-dåliga uppdateringen. Men jag har verkligen 0 lust att blugga.

Igår hängde jag i Orrbyn med Fanny och Ellen, och idag fick jag stanna i råne efter skolan för konfan bjöd oss konfaledare på middag på bk. Supertrevligt!

Nu ska jag skriva klart so och sen gå och lägga mig. Vi hörs imorn istället!

Training inspiration


dagens


på topp

Dagen har gått ovanligt snabbt för att vara en måndag. Och jag har varit ovanligt pigg för att vara på en måndag.
Kan bero på att jag mest suttit ute och solat med några fina flickor.
Nu ska jag krypa upp i soffan med en B&J, kika på ett avsnitt av vampire diaries och sen fara ut och springa en sväng (har redan sprungit på idrotten, men nu när energin för en gång skull är på topp är det ju lika bra att utnyttja läget)!


+


Love it

Gårdagen bjöd på en trevlig kväll, och som pricken över i fick jag "inviga" mitt nya långa hår. Och vet ni vad?
Jag älskar det!

Nu ska jag hoppa in i duschen och stoppa in en inpackning, och sen slappa framför tvn hela dagen.


i won´t miss you at all

Sitter och käkar frukost, och snart ska jag och Ida dra ner till råne och sätta i löshåret!! Ska bli så skönt att för första gången i mitt liv ha långt hår. Och jag kommer inte sakna det korta fem sekunder!
Ska stanna hos Cassandra efter det, men ska försöka slänga in en bild sen iaf.

Men nu har jag bråttom, vi hörs sen!


Jag är nöjd så länge det inte ser ut såhär iaf ..


120518

Mitt hår mådde lite bättre imorse, och nu är det färgat också. Och det blev faktiskt ganska bra, typ som jag ville ha det från början. Mörkblont eller ljusbrunt eller vad man nu kan säga.
Och imorn blir det kanske att sätta i löshåret! Happy!
Nu ska jag dra ner till Ida och Micke och hjälpa Ida med lite grejer till bröllopet, och sen ska jag plugga lite resten av dagen.


Ledsen för bildbristen, men det fungerar inte att lägga upp bilder för tillfället.


:(

Mitt hår ville inte alls samarbeta idag. Slutade med att jag kom hem med håret kopparfärgat och söndernött.
Vågar absolut inte ta chansen att få det blont nu när det är såhär för då lär jag nog tappa allt hår, så jag blir brunett igen istället, fast det gör mig inget.
Sen vet jag inte heller om vi ska stoppa in löshåret nu i helgen när mitt hår är som det är, men men.
Ska smeta in en hårinpackning, gå och lägga mig, och hoppas på det bästa!

Wish me luck


120517

Mitt alarm ringde 10 över 6, så jag steg upp, tänkte hur jobbigt det var med skolan, började klä på mig lite smått, tills jag kom på att vi är lediga idag.
Lyckades somna om tillslut tills halv 9. Nu ska jag käka frukost och sen ska vi bege oss. Snart är jag en långhårig (mörk)blondin!


långhelg

Är hemma från sista skoldagen. Obeskrivligt skönt med långhelg!
Nu ska jag vara barnvakt åt lilla Hugo, äta innan jag svälter ihjäl, chilla, och längta tills imorn då vi ska sätta igång med löshåret.


+


perfect day

Pappa skjutsade mig till skolan imorse, och faktiskt så hann jag dit i lagom tid innan provet började. Som faktiskt gick helt ok.
Efter det hade vi två lektioner, och sen HK som blev inställd. Så jag tog 13.10 bussen hem ist. Har haft en riktigt skön dag med andra ord.
Nu ska jag sätta mig ute i det fina vädret med en smoothie, och efter det kanske fara ut och springa en sväng.



Stressat läge

Sen här dagen började otroligt dåligt. När jag för en gångs skull skulle få sovmorgon vaknar jag halv 8, bussen har gått, och jag inser att vi har nationell nu på morgonen. Vilket betyder ingen sovmorgon. Stressat läge.


beslutsångest



När jag äntligen har bestämt mig för att köpa dom beige-grå Nelly Shoes Nia (tror att dom vita blir ganska så smutsiga), så får jag ännu en gång upp ögonen för dom beiga Nelly Shoes Noblesse.

Asså jag kommer inte ens kunna gå på skolavslutningen för jag kommer aldrig kunna välja vilka jag ska ha. Fan för min beslutsångest.


120514

Ssu-mötet blev inställt, så jag for hem istället. Får ta och sola imorgon efter skolan istället!
Nu ska jag dra ner till Ida och Micke och spendera nån timme där. Måste mysa lite med lilla Hugo. Sen måste jag hem och skriva klart engelskan.


monday morning

Godmorgon! Slänger upp en dagens innan jag springer iväg till bussen. Har två nationella idag, och efter skolan stannar jag i råne och bättrar på brännan med Jill, och sen är det ssu-möte. Så uppdateringen blir det sådär med nu när blogg appen är borta.

Vi hörs när vi hörs


120513

Jag har storstädat mitt rum idag och nästan skrivit klar engelskan. Duktig tjej!
Sen har jag också varit nere en sväng till Ida och Micke och myst lite med Hugo och färgat mina ögonbryn. Dock så har färgen fastnat i huden runtomkring så de ser ut som ett helvete, men det försvinner ju på nån dag. Och det var faktiskt värt det, för nu ser man för en gång skull att jag faktiskt har ögonbryn!

Har även upptäckt idag att dom har tagit bort blogg.se appen. Skulle ladda ner den på nytt eftersom att allting laggade ihop, men då fanns den inte kvar. Jag dör om den inte kommer tillbaka.

Nu går jag och lägger mig så jag orkar upp imorn. Godnatt!


+


muckfoto 9A

Jag har lovat dom här bilderna för länge sedan, men Anna la upp dom först nu, och bilderna kommer från hennes blogg. Men bättre sent än aldrig, right?








sunshine

Har hunnit vara ute en sväng imorse, och det är verkligen jätte fint väder idag, solen lyser som bara den! Tror jag ska gå en liten prommis senare ifall att jag hinner.
Idag ska jag försöka göra bort so:n och engelskan. Kommer ha så himla fullt upp i veckan så det är nog bäst jag försöker göra bort det nu. Har 3 nationella prov och 3 inlämningar på 3 dagar.
Blir trött bara av att tänka på det.

favoriter från arkivet









vitaminbomb

Jag var så trött när jag gick och la mig igår, så jag har sovit som en stock hela natten!
Planerna för dagen är att plugga lite, kanske fota, städa, kanske se på en film. Mest bara ta det lungt med andra ord!
Men först ska jag starta dagen med en vitaminbomb!




so happy i could die




Mitt senaste fynd är skinnjackan ovan. Har gått och väntat på att den ska komma in i flera veckor, och idag när jag vandrade in på Gina tricot hängde den där. Som en liten svart ängel.
Dom hade tydligen fått in den idag, och det fanns bara två jackor kvar. Och en av dom var faktiskt i min storlek! Och nu är jag världens lyckligaste.
Förutom den köpte jag även en liten blomma att ha i håret på skolavslutningen (tänkte bryta av det vita lite fint), och ögonbrynsfärg!

Känns som att jag har slösat som en galning den senaste månaden, men nu efter skolavslutningsskorna är köpta och håret betalt blir det att snåla hela sommaren. Vet inte hur jag ska klara mig, men det får gå. På nått sätt.


Superkväll

Vi hade tänkt se American pie filmen på bio, men eftersom att den bara gick klockan nio och sista bussen hem går då, så fick vi se Älska mig igen, och den var jätte bra. Satt och grina i salongen. Och åt godis. Såklart.
Sen fick jag med mig lite smågrejer hem, och skinnjackan från ginatricot!!!
So happy i can die. En superkväll med andra ord!


Fredagsmys

Sitter på bussen påväg till stan. Blir bio med några fina flickor. Och maxmat. Och shopping.

Kommer lite mobil-bilder senare om ni har tur. Vi hörs ikväll!


news





Fick med mig en hel del nödvändigt hem från stan! En svinhårsborste, torrschampo, och värmeskydd utan silikon. Så nu jävlar är jag redo för löshåret!

Förutom det köpte jag även ansiktsrengörning och läppbalsam och mammi köpte mig ett par skor till bröllopet.


One left

Sitter på bilden och gör klart bröstcancer-trädet med Amanda.
En lektion kvar efter denna, och sen drar jag till stan. Måste köpa massor med hårvårds grejer tills jag skaffar löshåret. Och kanske nånting annat fint.

Skriver när jag kommer hem eller nånting!


@bengans place

Den här skoldagen har faktiskt gått ovanligt fort för att vara en onsdag, och eftermiddagen har spenderats hos bruden nedan.
Hon har hjälpt mig med min bloggdesign som jag lyckades förstöra för ett tag sen (tryck F5 om ni inte ser det), och nu ska vi baka kladdkaka (så gick det med min nyttiga vecka!).
So long



Tisdagsmys

Har varit på en kvällsprommis med Anna och Jocke.
Nu sitter vi framför tvn och kikar på desperate housewives och äter fruktsallad och dricker blåbärssoppa. Inte helt fel en tisdagskväll!

Ska återgå till programmet, vi hörs imorn!


our future is so bright we got to wear shades



Musikprovet idag gick inte jätte bra, men jag hoppas på ett g. Sen hade även våra supersnygga klasströjor kommit!
Nu ska jag göra fruktsallad med Anna (blir en nyttig vecka), och sen kika på film. Vi hörs.

nelly shoes



Har funderat på att köpa dom här skorna till skolavslutningen. Börjar känna mig lite stressad nu när det bara är en månad kvar.
Dom är ju sjukt snygga, och det känns bättre att köpa ett par skor som man kan använda annars också ist för ett par som jag bara kan ha på skolavslutningen.
Vet dock inte vilken färg isf. Dom beiga är ju fina, men det kändes lite roligt med ett par vita.

Får ta mig en funderare på det.

.

Min dag har bestått av massvis med oc, mat och musikplugg, så nu känns det som att jag kan det som behövs för ett g till provet imorn. Fast jag har fortfarande huvudvärk och är snuvig men får hoppas att det är bättre imorn.

Nu ska jag slå på ännu ett oc avsnitt eller två, och sen gå och lägga mig. Godnatt!


konfaläger del IIII

Är äntligen klar med dom sista bilderna, skönt!

Om ni har missat dom andra bilderna kan ni trycka här:

Del 1

Del 2

Del 3














fullt upp

Hade huvudvärk när jag vaknade imorse så jag stannade hemma. Dock så måste jag till skolan imorn för jag har ett musik-prov (som jag inte ens kunnat plugga till för att jag inte kommer in på sidan), och sen ska Anna hit efter skolan. På onsdag drar jag till Mikaela, och på torsdag måste jag till stan. Sen på fredag har jag matteprov och spanska nationella (som jag kommer kugga på). Så jag har ganska fullt upp i veckan, och har inte alls tid att vara sjuk men andra ord.

Nu ska jag se på ett avsnitt av gossip girl, och sen försöka skriva lite på svenskan.
So long


Bättre

Efter en helg i sängen mår jag faktiskt lite bättre. Men jag är fortfarande snuvig och har huvudvärk, så jag kanske stannar hemma från skolan imorn. Känns bättre att stanna hemma en extra dag och bli frisk, än att gå ut för tidigt och bli sjuk igen.

Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon sötnosar!


konfaläger del III

Här får ni del 3! Kommer dock mer imorn, eftersom det var mer bilder än jag trodde.

Del 1

Del 2




























le mot dom som försöker krossa dig, för det krossar dom att se dig le.


sunday

Godmorgon! Jag mår faktiskt bättre idag, dock känner jag mig långt ifrån frisk, så planerna för idag blir att ligga i soffan och se på film.

Egentligen vill jag bara ut och springa, för min träningsmotivation är verkligen på topp just nu, men då är det ju både förkylningen och vädret som stoppar mig. Typiskt att när jag faktiskt vill träna går det inte.

image description

konfaläger del II

Här kommer fler bilder från lägret!

Vill ni läsa om vad vi gjorde eller kika på dom första bilderna? Tryck HÄR.

















The little things


Bad day

Godmorgon! Jag har haft noll blogglust dom senaste dagarna, därav den dåliga uppdateringen.
Igår drog jag iaf till Lovisa efter skolan och umgicks med henne i några timmar. När jag kom hem slog jag på en film och tog det lungt resten av fredagen.

Nu har jag precis vaknat och jag mår jätte dåligt. Har ont i halsen, huvudet och allting, och helst skulle jag bara vilja stanna i sängen. Men det går inte för klockan 11 ska vi och sy in tärnklänningarna.
Men när jag kommer hem igen så ska jag lägga mig i sängen och stanna där hela dagen.
Ska även fixa lite bilder till er från konfalägret, men förhoppningsvis går det snabbt.

Vi hörs sen!


Uppfinningsrikt

Hejsan. Ledsen för den dåliga uppdateringen idag, men efter skolan har jag suttit nere hos Ida hela kvällen.
Där har vi kikat på desperate housewives och kollat på löshåret som kom idag (ska sätta i det nån gång runt den 17-20 maj, längtar helt sjukt!)

Måste avrunda lite snabbt för jag ligger med tandkräm i ansiktet och hela ansiktet bränner och ögonen svider och tåras som bara den, så jag sova så fort som möjligt. Dock har jag läst på internet om massa människor som smörjt in ansiktet i det över natten, och Mikaela hade prövat det och hon hade fått jätte len hy, så jag härdar ut och hoppas på det bästa. Känns värt att prova iaf.

Vi hörs imorn, Godnatt!


Duktigt

Jag har känt mig så duktig idag! Har skrivit klart alla hk-frågor, och varit ute och sprungit intervaller med Fanny. Var sååååhär skönt efter en och en halv veckas paus, plus att jag fick inviga mina nya löpartights, och dom var supersköna att springa i!

Fick dock ont i benen pga. benhinneinflamationen, men det känns ändå bättre än vad det gjorde innan. Och nu sprang jag ju på grusväg ist för asfalt så underlaget var ju mjukare. Men jag hoppas verkligen att det försvinner helt, för det är verkligen skit jobbigt. Jag antar att jag får ta det lugnt ett tag.

Nu ska vi iaf sova. Godnatt!


Häng

Nationella idag gick faktiskt bra, och resten av dagen har gått jätte fort.
Nu sitter jag hemma hos mig med Fanny och lyssnar på musik och pluggar HK. På ett tag ska vi dra ut och springa intervaller.

Vi hörs!


konfaläger del I

Lägret var jätte kul. Det är verkligen ett jätte bra sätt för alla att komma varandra närmare och lära känna varandra lite bättre, och jag har nog inte skrattat så här mycket på länge. Att vädret har varit perfekt (regnade dock lite en dag, men annars jätte varmt och soligt) har ju inte precis gjort saken värre. 

Under dom här dagarna har jag gjort det mesta. Sjungit, pratat, lekt, bakat en tårta, badat i havet, bastat, ätit godis, skrattat, solat på klipporna, druckit varm choklad,  varit lycklig, gått omkring i mjukisar, skrattat ännu mer, tänkt på hur fina vänner jag faktiskt har, badat i badtunnan, levt livet, varit uttråkad, varit sjuk, lyssnat på musik, läst, fotograferat, klätt ut mig till en lärjunge, skrattat ännu lite till, varit ute i regnet, sett på film. Listan kan nog bli hur lång som helst.

Jag har fotograferat över 700 bilder. Nu har jag lyckats korta ner dom till drygt 100. Tyvärr har det hänt nånting med några av dom så dom inte går att redigera, men jag ska försöka fixa det.
Ni får bilderna i 3 delar, kändes onödigt att visa allt nu på en gång när det är så himla mycket. 
Jag tänkte att ni skulle få dom första bilderna nu!




















3 dagar kvar

Gick och la mig hur tidigt som helst igår, men ändå höll jag på att dö när alarmet ringe imorse.
Som tur är så går vi ju bara 3 dagar och sen helg igen, så jag överlever nog!
Nu ska äta och sen springa till bussen. Har nationella i matte idag. Wish me luck.


tråkigt

Kvällen slutade i töre igår, och det blev faktiskt en riktigt trevlig Valborg!
Idag har jag typ bara sovit för jag är så himla trött. Den dåliga uppdateringen beror på det.
Nu ska jag redigera lite bilder från lägret, (nu har jag valt ut 113 bilder, men har ingen aning hur jag ska kunna visa alla) och sen sova! Godnatt

P.S. Imorn när jag förhoppningsvis är pigg igen ska jag försöka skärpa mig med uppdateringen och alla bildfria inlägg. Promise.