glad påsk


fyndiq

Fick hem dom här två skalen från fyndiq.se för ungefär en vecka sen. Har än så länge bara haft ett skal till min telefon och det har jag tröttnat på ganska rejält så kändes som att det var på tiden att investera i ett par nya.
Älskar dom!
 

påsklov

Har haft så fullt upp senaste veckan så har inte hunnit blogga överhuvudtaget. Har varit på SSU:s DÅK och pluggat i massor. I onsdags tog jag även påsklov och firade det med att se premiären av The host med Ellen. 
Har gått och blivit riktigt förkyld nu också, som vanligt, så resten av kvällen ska jag ligga hemma och kurera mig!
 
4 instagram-bilder från veckan

nyttigheter

Idag har jag varit i skolan på två lektioner och sen stannade jag även och sydde ett tag, så kom hem senare än planerat. Nu ska jag sätta mig och plugga resten av kvällen till idrottsprovet imorn - tur jag har frukt och kesella som räddar min kväll!
 

Helt perfekt söndagskväll

Idag åkte jag till råne för att fira att jag har fyllt år med Jill, Cassandra och Fanny. Hade ingen aning om vad vi skulle göra, allt skulle vara hemligt. Blev först bjuden på middag på Byakrogen, och sen tårta hos Jill. Däremellan fick jag även en tårta upptryckt i ansiktet (det var nog den största överraskningen av dom alla).
Har haft en jätte bra kväll, det är tur att man har såna underbara vänner! ♥
 
Hade kameran liggandes hemma så det blev inga bilder, men jag bjuder iallafall på två från min instagram.
 

We stop looking for monsters under the bed when we realize they're inside of us.

 

sweet 17!

Lovade mig själv att jag skulle börja blogga igen innan min födelsedag, vilket var igår. Men bättre sent än aldrig, eller hur?
Var inte alls menat att jag skulle ta en bloggpaus, det bara blev så och sen orkade jag aldrig riktigt ta tag i det och börja igen. Nu kändes det iallafall som att det var på tiden, så vi får väl se hur det går!
 
Vill passa på att önska mig själv grattis i efterskott på min 17 födelsedag. Bara 364 dagar kvar nu tills jag fyller 18!