16:10

Gårdagskvällen bestod av massa godis och sons of anarchy maraton med Cassandra. Hann kika på två imorse också innan hon äntligen vaknade! Har mest chillat på med hon och Jill idag, men nu är jag hemma och ikväll väntas matteplugg och städning. Men först, ännu ett avsnitt av SoA!
 

13:05

Jag glömde helt bort att jag överhuvudtaget hade en blogg igår. Har iaf haft det hur bra som helst med Mikaela dom senaste 3 dagarna. Vi har ätit, fotat, skrattat, ätit, kikat på Kung Fu Panda och Tingeling, fotat, skrattat, osv. 
Idag har jag startat upp dagen med musik, bildredigering och några avsnitt av SoA. Ska strax bege mig till Cassandra för ännu en förhoppningsvis superbra dag!
 
P.S. Som ni säkert ser så har jag bytt header. Dock är den bara tillfällig, ska fixa en ny i veckan mest troligt men jag stod bara inte ut med den andra. Tyckte den var alldeles för somrig för att ha nu.
Bild från arkivet

You've got the light to fight the shadows, so stop hiding it away.

Här kommer några bilder som Mikaela fotade på mig i lördags!
 
 
 
 

fotodag 2

Hade ju som sagt tänk gå på höstmarknaden idag, men det blev inte så för nu sitter jag i Sundom hos Mikaela istället. Vi ska snart bege oss ut och fotografera, idag igen. So long.
 
Bild från igår

vinter-parkas

Såhär ser min nya vinterjacka ut! Kommer från Team sportia för 999:- på rea. Det är en "standard-parkas", men skön och varm är den då, än så länge!
 

fotodag

Mikaela anlände här imorse så vi startade upp lovet på allra bästa sätt, med en fotodag! Vi fick ihop en heeel del fint, plus att jag fotade imorse innan hon kom så nu har jag massa bilder att lägga upp här. Dom ska bara redigeras osv. först. Dock så var det gode kallt ute och vi var på gränsen till att frysa ihjäl, men vi överlevde.
Nu ska vi slå på en film, och imorgonbitti bär det av till höstmarknaden här i byn!
 

instaweeks

Här kommer några bilder från min instagram som jag fotat dom senaste veckorna. Vissa har ju dykt upp i bloggen också eftersom att jag fotat en del av dom med systemkameran, men jag lägger upp dom här iallafall för jag tycker dom blir så mycket finare med alla filter!  
P.S. Om ni klickar på nån av bilderna kommer ni till min instagram.
 

 

höstlov

Idag hade jag 3 sista lektioner. Nu är det 9 dagars höstlov. Jävlar så skönt!
 

19:56

Igår efter skolan drog jag och Filip och gymmade, och sen åkte jag till Mikaela och sov där. Vi hade det riktigt trevligt med muffinsbak, tv-tittande och en hel del prat.
När jag vaknade imorse hade jag blivit förkyld, igen. Nu är det fjärde eller femte gången sen skolan började, och jag är så sjukt jävla less. Att jag aldrig nånsin kan få bli frisk!  

Direkt på morgonen fick vi iallafall gå över till frisörerna och bli fixade, så nu är mitt hår mjukare, finare och glansigare än det nånsin varit förut. Resten av dagen har jag genomlidit med en extrem huvudvärk, halsont och snuva och direkt jag kom hem kröp jag ner under täcket med ett avsnitt av sons of anarchy, och där ska jag stanna tills jag går och lägger mig!
 
Saknar ändå lite värmen, bruna ben och min klänning från USA

22:08

Min dag har varit både bra och dålig. Känns faktiskt som att skolan har gått ovanligt fort för att vara tisdag. När vi slutat gick jag på stan och köpte jag mig en ny mascara, åt middag med klassen och tvåorna på waldorf och missade hållplatsen påväg hem så jag har varit en sväng i Töre också. Trevligt.
Sen jag kom hem har jag duschat, kikat på ett avsnitt av SOA och nu ska jag sova.
Imorn blir det gymmet efter skolan och sen åker jag till Mikaela. Låter som en riktigt bra onsdag!


We’re beautiful like diamonds in the sky

 
 
 
 
 

stickat

Dagen har varit lite allmänt seg. Hade utvecklingssamtal efter skolan, och sen fick jag med mig lite grejer hem från stan. Köpte mig själv en stickad tröja från Gina tricot, och sen fick jag en vinterjacka och två kuddar av mamma och pappa.
Har haft så himla ont i nacken i nästan ett halvår nu, och mest troligt beror det på att min ena kudde är en sten och den andra består av ungefär 2 dun. Så förhoppningsvis blir det bättre nu!
Fotade tröjan idag, men jackan får ni se någon annan gång. Nu ska jag slå på ett avsnitt av SOA. Over and out.
 

20:24

Den här söndagen har spenderat med 3 avsnitt av Sons of anarchy, fotografering ute i frosten, och lite matteplugg. Nu kikar jag på solsidan, och sen ska jag slå på ännu ett till avsnitt SOA. So long
 

Iphone med Instagram-bilder

Instagram är just nu bland det bästa jag vet, och jag älskar hur fina bilderna blir med alla olika filter (önskar att dom kunde göra ett redigeringsprogram som bara innehöll alla dom där filtrerna).
Hur som helst. På http://statigr.am kan man göra sitt eget iphone skal av instagram bilder, så i brist på annat tog jag och gjorde det. Och nu är jag fullkomligt kär. Dock så går det på ca. 300 spänn, och det kändes lite dyrt för ett mobilskal, fast då är det ju också 1000 ggr finare och personligare än vanliga andra. 
Men nåja, drömma går ju alltid!

Sneakpeak

Idag har jag läst, städat mitt rum och färgat håret röd-brunt. Har även varit ute för ett tag sen och fotat poträtt bilder. Håller på att redigera dom nu med spotify i bakgrunden, men ska fortsätta mer med det imorgon så dom dyker nog upp här så småningom!
Nu ska jag käka palt, vi hörs.
 
Sneakpeak

design-uppdatering

Har varit helt galet less på min header. Den har ju verkligen varit i minsta laget, och sett allmänt konstig och ful ut. Men nu har Mikaela hjälpt mig, så den ser äntligen ut som jag vill ha den (tryck F5 om ni inte ser någon skillnad).
TACK SÅ MYCKET! ♥
Ska dock snart byta till en lite höstigare, men nu vet jag ju iallafall hur jag får dom större!
 

när hösten kommer och tiden gått för fort


Bokköp

Har fyndat lite böcker dom senaste dagarna!
"Elsa-böckerna" fick jag för totalt en tjuga från röda korset, och den andra fick jag av mamma.
Älskar verkligen att ha en bunt olästa böcker hemma så det bara är att välja och vraka när man känner för det!


Jag tror ni fattar poängen

Blir ett inlägg från mobilen för jag är alldeles för trött för att slå igång datorn.
Har tränat på Inpuls med Ellen efter skolan, men jag kände mig mest bara jävligt slö och trött.
Ska agera pensionär nu och gå och lägga mig, för jag är så himla trött. Nämnde jag att jag är trött?


20:13

Slutade 11 idag, så gick runt på stan i några timmar med Ellen och Filip. Sen jag kom hem har jag varit ner en sväng till Ida och Micke, och sen har jag väl gjort i princip ingenting. Borde egentligen plugga lite till provet imorn, men jag har verkligen noll lust till det. Vill egentligen lägga mig och läsa resten av kvällen, men jag antar att man inte alltid får som man vill.
 

Pieces

Här är halsduken som anlände i min brevlåda igår! Egentligen kommer den från Pieces och går på dryga 200 spänn, men jag hade turen att hitta en exakt likadan som jag hade tänkt köpa på Tradera, fast för 6 kr. Snacka om fynd!
Sprang ut och fotade lite nu, men allt blev mest svammel efter ett tag och jag frös så himla mycket om händerna så gav upp ganska fort.
 

A reader lives a thousand lives


plus och minus

Positiva saker som hänt idag:

  • Det har snöat och det ganska så mysigt ute nu.
  • Min halsduk som jag fyndade från Tradera för 6 kr kom idag, och den var verkligen helt underbart fin och mysig!
 
Negativa saker som hänt mig idag:
 
  • Det har snöat idag, och nu kommer det snart bli -30 grader ute varje dag.
  • Jag har frysit om händerna för mina vantar var borta. 
  • Jag har haft världens huvudvärk hela dagen.
  • Jag har varit på gränsen till svält.
  • Min telefon är störd. Jag hade 44% kvar, men jag skulle träna så jag stoppade i den i laddaren så jag skulle ha batteri att lyssna på musik. När jag tar upp den 3 minuter senare är den stendöd. Jag försökte slå på den ungefär 200 gånger, drog ut och stoppade i laddaren igen säkert lika många gånger, men nej. När jag efter att ha försökt i 2 timmar att slå på den, tar Mikaela telefonen, trycker på startknappen som jag redan gjort enmiljardtretusensjuhundraåttiotre gånger, och självklart kommer symbolen som visar att den har slut batteri upp. Frågan är bara hur den kunde ha slut batteri när den tre minuter tidigare hade 44% plus att den laddades?! Jävla rackel.
  • Jag sket i att träna.
  • Jag måste plugga NK.
  • Jag fick tillbaka min debattartikel, som jag fick D på. Och vad som var ännu värre, hon hade först skrivit ditt ett E, men sen stryckit över det och skrivit ett D. Nu hatar jag ju nästan naturkunskap ännu mer ..
  • Jag måste köpa en höst/vinter jacka, men jag kommer aldrig kunna bestämma mig för en.
  • Det här är andra gången jag skriver detta, för första gången försvann det.
Jag och mina i-landsproblem alltså.

Grattis

Grattis världens underbaraste storasyster på din tjugofjärde födelsedag idag!
 


3dagars

Lördagen spenderades hos Cassandra med hon, Jill, Fanny och Ellen. Det var riktigt trevligt, vi åt en massa gotta (bröt mitt godislöfte, men jag "fortsatte" idag igen), pratade i timmar, såg en skräckfilm och bara tog igen dom senaste två månaderna. Dock så såg jag inte så mycket av Paranormal Activity 3, efter 15-20 minuter kröp jag ner under täcket med musik i hörlurarna och hörde dom andra skrika resten av filmen istället.
 
'
 
 
Söndagen försov jag mig för att min goda vän Cassandra hade stängt av mitt alarm, men jag hann iaf till kyrkan i tid för att agera söndagskoleledare. Efter det for jag ner till Ida och Mike och födelsedagsfikade. Resten av dagen spenderades med min naturkunskapsbok.
 
 
 
 
Måndagen har spenderats i skolan, med en rejäl huvudvärk. När jag kom hem satte jag mig och pluggade, och så mycket mer är det väl inte som hänt idag!
 
Lyxfrukost

lördagsmys

Förmiddagen har bestått av NK-plugg, massa musik samt en tripp till min syster så hon fick klippa av 1 cm av mina otroligt torra toppar. Nu ska jag snart bege mig till råne för en förhoppningsvis riktigt trevlig kväll (dvs. om ingen skräckfilm visas) tillsammans med Cassandra, Jill och Systrarna Sundström!
 
 
Hittade den här på mig och Jill på datorn. Måste vara hur länge sen som helst.

friday baby

Har bara gått runt och njutit i massor idag, för det är så obeskrivligt skönt med fredag!
Dock så måste jag spendera den med massa plugg, eftersom att jag kommer ha fullt upp både imorgon och på söndag. Så nu ska jag fixa en kopp varm choklad, slå på lite musik och sen sätta igång!
 

19.44

Förmiddagen bestod av en textil lektion på 195 minuter. Kring ett följde jag med Ellen till Inpuls för ett träningspass, och efter det drog vi till mat&prat och åt.
Nu ska jag läsa i nån timme och sen gå och lägga mig. Imorgon är det FREDAG!


kärlek

Har gjort engelska provet idag, och det gick faktiskt helt ok. Har pluggat och bakat frallor sen jag kom hem, och klockan nio vet jag någon som ska spendera en timme framför sista avsnittet av Dallas.
Imorgon går vi till halv 12, och sen blir det gymmet. Håller tummarna för att förkylningen inte kommer tillbaka för fjärde gången!
 
Har blivit fullkomligt kär i världens finaste, mysigaste och skönaste tröja från Monki.
Synd att det ekar tomt i plånboken.

9 oktober

Slutade 3 istället för 4 idag, vilket resulterade i fika och varm choklad på Friends by BO med Ellen. Jag har fortfarande godislöfte till julafton, men jag tillät ju mig själv att få fika nån gång då och då. Nu börjar det dock komma upp i 5 dagar/vecka, så jag får nog ta och lugna ner mig lite. En till anledning till att jag måste sluta är även att mina pengar börjat ta slut.
Nu ska jag skriva klart labbrapporten, plugga till engelska provet imorn och se på ett Dallas avsnitt från förra veckan!
 
Bilderna kommer från min Instagram.
 

8 oktober

Hade sovmorgon som vanligt idag, men när jag kom till engelskan 10.05 fick jag veta att den var inställd. Hade alltså kunnat ha en mega-sovmorgon. Men icket. Gick iallafall på stan med några klasskompisar i två timmar, och lunchade på Exotic.
Efter skolan har jag suttit nere hos Ida och Micke och pluggat och pussat på Hugo. Har även budat hem en halsduk idag från Tradera för 6 kr. Eller 36 kr med frakt. Hade tänkt beställa en likadan från internet för drygt 230 spänn, så det kändes som ett riktigt fynd!
 
Bild från Instagram (därav den svarta kanten som jag hatar så mycket).
 

gone with the wind


helgen

Känns som att jag har haft fullt upp hela helgen,
I fredags kikade jag bara på några filmer, åt fruktsallad och tog det lugnt.
I lördags var jag barnvakt med mamma åt Hugo under eftermiddagen, och sen på kvällen drog jag på partaj här i byn. Var jätte kul att få träffa och umgås lite med dom jag inte träffat på typ 1,5 månad!
Idag har jag mest pluggat, och städat mitt rum. Nu ska jag kika på solsidan!

So long
 
Bra kvalla också

new in

 
Fyndade den här fina väskan igår. Letade egentligen efter en svart, men jag hittade aldrig någon som kändes rätt, så jag slog till på den här istället.
Kommer från Accent för 349 riksdaler.

Fikamys

Idag har jag genomlidit en skolfotografering, men annars har skolan flytit på som vanligt.
Efter skolan mötte jag upp Mikaela på stan. Shoppade ett par svarta Dr. Denim innan vi begav oss till mat&prat för mat&fika. Vi blev där riktigt länge, hade ju trots allt flera veckors snack att ta igen!

Nu sitter jag på bussen hem med musik i öronen och skissar lite lätt på kjolen jag ska börja sy i skolan. Jag har äntligen fått lite inspiration och vet exakt vad jag vill göra!

Bjuder på två bilder från idag också som för övrigt är redigerade i Instagram. Vi hörs!


Mobilblogg

Idag har jag varit i skolan som vanligt, och bl.a. skrivit matteprov, vilket gick helt ok. Efter skolan gick jag med Ellen, Amanda, Clara och Sofia och "pluggade" på kulturens hus, innan jag tog bussen till råne och spenderade lite tid med Jill på grillen. Efter det var det SSU möte i tre timmar. Hade räknat med att det skulle ta drygt en timme, och sett fram emot att i lugn och ro ta fram kläder, duscha, blogga, och eventuellt hinna plugga lite vilket verkligen skulle behövas. Nu blev det istället en dusch på ca. 3 minuter, och inget plugg alls.
Nu ska jag iaf sova så jag får min skönhetssömn och inte har två kolsvarta säckar under ögonen. Godnatt!


höst

Här kommer några bilder jag fotade föra veckan. Två av dom har ni ju redan sett men jag tog med dom iallafall. Måste nog säga att den jag blev mest nöjd med är nog den översta!

måndag

Just nu sitter jag nere hos Ida och Micke och myser på med en mycket glad liten Hugo medans Ida färgar Fannys hår.
Tidigare har vi varit ute och fotograferat. Men ljuset var ganska dåligt, det började småregna och dom flesta bilderna blev bara skit (några blev dock bra så dom dycker upp här så fort dom är redigerade), så till slut gav vi upp och satt bara och snackade på mitt rum. Gud vad jag har saknar den där tjejen alltså!
Nu ska jag återgå till det jag höll på med. So long