En paus

Har ingen inspiration till att blogga för stunden, så jag tar en paus nu. Hoppas att ni fortsätter att kika in när jag kommer tillbaka!


gymnasiet

Har inte orkat blogga nå i veckan för när jag kommit hem har jag varit så himla trött. Har iallafall gått 4 dagar på gymnasiet nu (egentligen 3, vi var lediga igår), och jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka. Det känns liksom både bra och dåligt. Men jag antar att det blir så när man kommer till en ny klass och inte känner någon. Hursomhelst så blir det säkert bra.
 
Nu ska jag gå en prommis, och sen ska jag krypa ner i min säng och kika på nått avsnitt av Pretty little liars. Nämnde jag hur trött jag är?

Say goodbye to summer

Min sista sommarlovsdag har spenderats i sängen med lite för många avsnitt av Pretty little liars och surströmmingsmiddag hos faster. Har även lyckats skruva på nervositeten på högsta grad till imorn. Samtidigt kan jag inte riktigt fatta att sommaren är slut. Känns som att jag i princip har sovit bort 10 veckor. Nåja. So long


converse

 
Har precis budat hem ett par vita converse från tradera. Billigt och bra. Mina gamla är riktigt söndernötta så det känns himla bra med ett par nya!

forever 21

Klänning - Forever21 (en av presenterna jag fick av Ida och Micke från USA) / Skor - Skopunkten
 

100 +

Var ute en snabbis för ett tag sen och skulle fota några bilder, och även fast jag har klänning på mig höll jag på svettas ihjäl!
Det måste vara ungefär 100+ ute, och i den här värmen ska jag och Mikaela springa omkring på stan. Jag kommer vara helt död innan dagen är slut.
Efter stan drar jag till råne och sover hos Jill till på lördag, så vet inte hur uppdateringen blir. Vi hörs förr eller senare!

nytt

 
Linnen - Monki
T-shirt - Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Stickad tröja - H&M

-

Dom senaste dagarna har jag umgåtts med vänner, solat, badat, shoppat, ätit jordgubbar. Och jag ska fortsätta att bara njuta dom här allra sista sommarlovsdagarna som är kvar!
 

ny design

 
Har äntligen fixat en ny header (tryck F5 om ni inte ser några ändringar)! Den blev inte riktigt som jag tänkte mig, men den får duga. Tills vidare iallafall. Får se om jag gör lite småändringar. Ville också ha en mer stilren text i rubrikerna, men jag hittade ingen jag gillade nu. Får nöja mig med den jag har nu tills jag har spanat fram en bättre!

det går bra nu

Känns kul att se att ni besöker bloggen flitigt även fast jag suger på att uppdatera. Men jag tyckte det var dags nu!
Vet inte riktigt vars jag ska börja. Egentligen har jag väl inte gjort så mycket.
I torsdags var jag hos frisören och klippte av alla nötta toppar. I Lördags var jag på Luleåkalaset och hade jätte kul! Sov över hos Mikaela också. Igår och idag har jag väl mest bara jobbat. Känns ungefär såhäääääär skönt att det bara är 3 dagar kvar nu!
Nu ska jag kika ett avsnitt av 90210, och sen får jag se hur kvällen spenderas. Kanske far ut och springer. Eller drar ner till Ida och Micke.
So long
 
Av nån anledning vill inte min dator ladda upp bilder från min iphone. Så tyvärr.

En toppendag

Har haft en superbra dag! Efter jobbet for jag med Anna till stan. Vi shoppade lite, åt på Mat&Prat och åkte karuseller. Fick med mig hem en t-shirt, en klänning och lite andra smågrejer (dock så vet jag inte om jag ska lämna tillbaka klänningen, surprise!) Köpte även hungerspelen trilogin (hade ju betällt den men fick ett mejl att den var slut, och den finns inte nånstans på hela internet så fick passa på nu). Nu ska jag börja läsa den, och sen sova bort illamåendet som karusellerna orsakat. Vi hörs imorn!