Måndag

Har inte orkat blogga nånting. Har varit hos Jill hela helgen, och även umgåtts med Fanny och Gustav en snabbis. Idag har jag jobbat, och nu ska jag köra ett kort styrkepass och sen fara ut och springa en runda. Känns som en evighet sen sist!


Creating something better


Helg

Äntligen helg! Ska bli himla skönt med två dagars välförtjänt ledighet nu. Helgen spenderar jag hos Jill, och vi får se vad vi kan tänkas hitta på. Har inte så mycket mer att skriva om så vi hörs när jag har nått vettigt att säga!


Hello sunshine

Har varit ute i solen hela dagen. När vi inte arbetat har vi bara legat på plan och käkat glass. Och jag tror faktiskt jag har blivit lite brun!!! Nu är jag barnvakt åt Hugo, och när jag kommer hem ska jag köra lite styrkeövningar. Hade tänkt springa en runda men förkylningen håller i sig och jag vill inte bli sämre så jag hoppar det och slappar framför en film eller nånting sånt istället!


iPhone 4s

Har krigat på uti plan idag som bara den. Har även hunnit med att bränna mig i solen och stått och målat nere hos Ida och Micke, och nu är jag inte så lite trött. Just ja, däremellan har jag också hunnit fingra lite på min fina nya IPhone 4s som kom idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och om jag inte somnar där ska jag släpa mig iväg till sängen!


making money

Fick släpa mig upp ur sängen halv sju imorse och cykla mot plan. Har städat en massa, tvättat och klippt gräs med Therese hela dagen. Men det har ändå varit ganska lungt däremellan, och nu är iaf första jobbdagen klar.
 
Ska köra lite styrketräning nu, sen duscha, slå på en film och så småningom däcka i sängen för jag är så jävla trött!

sjuk

Hade en supertrevlig kväll igår med Jill och Cassandra. Vi fixade ännu mer blonda slingor i mitt hår, färgade Cassandra svarthårig och bara chillade på en massa.
Dock så hade jag en rejäl huvudvärk och ont i halsen när jag vaknade imorse. Hade tänkt fara på en cykeltur nu när jag kom hem, men jag får nog stanna hemma och försöka bli bättre istället, måste måste måste vara frisk på måndag!!

nytt

Jag har klickat hem två saker från internet idag. Det här fina skalet från tradera, samt en iphone 4s. Wiiie! Det ska bli helt galet skönt att slippa min rackel-htc!
 
Nu ska jag åka iväg till råne och spendera min kväll dära. Vi hörs imorn när jag kommer hem!
 
 

120718

Det är ju lite grejer jag har lovat att visa er, och jag har inte glömt det. Däremot har jag varken haft tid eller ork. Men ska ta tummen ur röven och fixa det, så småningom.
Vädret ser ut att bjuda på moln idag, men jag klagar inte. Ska ändå ligga inne och ta det lungt så jag blir helt frisk, jag börjar ju faktiskt jobba på måndag och då passar det inte direkt att vara sjuk. Men då ska jag istället passa på att fixa en ny header. Det sket sig ju förra gången jag skulle göra det. Men först, frukost!
 

cykeltur

Har som sagt spenderat dagen med Lovisa. I brist på annat cyklade vi till råne. Jag skulle om bibblo, men dom hade stängt så vi käkade en mjukglass och sen cyklade vi hem igen. Kände mig dock lite förkyld imorse, och det har ju inte direkt blivit bättre nu. Men jag kryper ner i sängen framför en bra film med en smoothie (snacka om sommarlovs-standard), och hoppas på att jag mår bättre imorn!

dagens

Ni har ju fått se alldeles för lite oufits i sommar från min blogg, så nu passar jag på att bjussa på en när det är fint väder och jag för en gångs skull kan gå omkring i kjol!
 
Kjol Gina tricot / Linne H&M / Jeansjacka H&M / Skor Skopunkten
 
Jag märkte inte när jag fotade att Nalle också kom och ville vara med på bild!

120717

Hann inte blogga igår. Gjorde inte så mycket heller. Låg inne och såg på en film, sen for jag och år middag hos Ida och Micke, och sen drog jag och Tess till älven och badade och eldade.
Hade planerat att vakna tidigt idag och fara och cykla, men det sket sig. Jag får ta det ikväll istället. Nu ska jag försöka pallra mig upp ur sängen, få i mig nå frukost, hoppa in i duschen och sen ska jag umgås med Lovisa!
 

120715

Har slappat heeela dagen. Legat och läst mest, lyssnat på musik, och bakat bröd. Nu ska jag ut på en cykeltur med Ida, och sen när jag kommer hem ska jag snabbt in i duschen och sen ha filmkväll med mig själv. Mysigt!

120714

Körde lite styrketräning imorse, och kvällen har spenderats nere hos Ida och Micke med mamma som både hund- och barnvakt. Har precis kikat igenom The last song, och nu ska jag och Leon ut och springa intervaller. So long
 

fredag13

Har suttit barmvakt åt Hugo idag, och slingat håret. Förutom det har jag bara legat och sträckläst Hungerspelen som jag lånade från bibblan igår. Hade inte alls höga förväntningar när jag lånade den, men den var nog faktiskt en av dom bättre böcker jag läst. Vilket inte är så illa, jag har ju faktiskt läst en hel del under mina 16 år. Den var tom. så bra jag nyss tog och beställde hela trilogin. Så nu sitter jag på helspänn tills den kommer, förhoppningsvis nästa vecka! 
Tänkte dra ut på en löprunda nu, men med tanke på att det är fredag den 13 och dåligt väder så skiter jag i det. Jag myser ner mig i sängen istället med senaste nummret av Elle, en film och en skål med jordgubbar!
 
 
 

samsung notebook

Har tagit någon dags paus här från bloggen. Var lite smått less bara, men nu känns det bättre. Är redo att ta tag i det igen!
Och guess what?!  Idag har jag köpt mig en dator! En fin, bärbar, liten sak. En Samsung 305V5A Notebook.
Har lääänge behövt en egen dator, så det var på tiden. Och än så länge är jag riktigt nöjd. Den är snabb som attan. Jag älskar den!
Jag återkommer imorgon, nu ska jag mysa med min bebis.
 
 
 
 
 
 

Skärpning

Har märkt att uppdateringen här bara blir sämre och sämre nu. Men jag har så fullt upp på dagarna med att bara njuta av livet så bloggen är inte prio 1 just nu. Men jag ska ta mig i kragen, för för det är så mycket fint jag vill visa er! Mitt nyaste skoköp, hur fint mitt rum blev efter att jag fått upp tavlorna. Sen kom också Ida och Mickes bagage hem idag, och med det massor med kläder till lilla mig. Och dom vill jag ju såklart att ni ska få se. Men imorn tar jag cykeln till Fanny och övernattar där, men onsdag-torsdag-fredag-lördag-nångång ska jag ta tummen ur röven och visa er allt. Lovar.


Söndagsplaner

Planerna för dagen är intervaller med Ida, styrketräning, rensa bland kläderna och sätta dit lådorna samt städa rummet. Tror även jag ska lägga mig ute nån timme med en bra bok och hoppas på att bli brun!


Ikea

Har spenderat denna dag på Ikea. Fick med mig hem massor med ramar, en sminkspegel, garderobslådor, sygrejer, två par skor från skopunkten och såklart godis från candy world. Ni får lite bilder senare på bl.a. skorna. Jag har iaf gett mig själv träningsledigt idag, så jag ska bara chilla rumpa framför tvn. Om jag orkar går jag en prommis senare. Vi hörs sen!


jordgubbar

Efter att jag kom hem igår drog jag iväg till älven med Madde och Therese och grillade och badade i några timmar. Efter det for vi en sväng till råne, och sen hem till Tess och stannade där tills idag.
För övrigt har jag inte alls gjort mycket sen jag kom hem, så jag ska lyfta röven från stolen nu och fara ut och springa. Känns som en mycket bra idé!
 
annat fredagsfördriv
 
 

gårdagen

Hann inte blogga igår, för jag var ute på en springtur med Ida på morgonen och sen fick jag snabbduscha och åka iväg till råne. Hade grillkväll med tjejerna och det var riktigt trevligt, och riktigt gott!
Nu ska jag ut och springa intervaller, och sedan får vi se vad som händer!
 
 
Bjuder på en sudig mobilbild, den enda jag tog igår. Hade planerat att ta med min systemkamera men mitt i stressen glömde jag den.

3juli

Har inte hunnit blogga förens nu, vilket beror på att jag har haft fullt upp hela dagen. Imorse for jag och Ida och cyklade, sen en sväng till råne, och sen har vi suttit och försökt få bort mitt löshår. Så nu är jag korthårig igen. Och det är såååå skönt! Var så less på de där långa som bara tovade sig. Och nu kan jag färga det mörkbrunt eller rött. Fast ska vänta tills i slutet av sommaren för det lär ju blekas så himla mkt annars!
 
Nu ska jag käka middag och sen ner igen och då är det min tur att ta ut Idas löshår. Senare kanske det blir en springtur. Uppdaterar senare!

muffinsbak

Idag har jag varit barnvakt åt Hugo och sen varit till råne en sväng. När jag kom hem bakade jag muffins med chokladbitar i som jag precis har blivit klart med, och jag var tvungen att tjuvsmaka en för att se om dom var så goda som dom ser ut. Och det var dom verkligen!
Nu ska jag ut och springa intervaller, och sen får jag se vad jag hittar på resten av kvällen. Kanske slår på en film eller nånting åt det hållet. Vi hörs imorgon!
 

you only have one life


lazy sunday

 
 
Har legat och gjort ingenting nästan hela dagen. Hade tänkt göra nånting vettigt och baka kladdakemuffins, men det sket sig när vi hade 0 ingridienser hemma. Så jag for ut och sprang en runda närmare kvällen, och nu kikar jag på film och inväntar Fanny som kommer strax!
 
 

sommarfavorit

Kjolar och klänningar som är längre bak är enligt mig riktigt fint i sommar! Dom här tre kommer från topshop, och min favvo är den aprikosfärgade i mitten. Hade blivit superfint till ett löst linne, jeansjacka och klackar!

söndag

Har faktiskt ingen aning vad jag ska hitta på idag! Egentligen borde jag fara ut och springa, sätta mig och sy, eller gå ut och fota. Men samtidigt vill jag bara ligga och lata mig. Det hade nog känts lite mer lockande att fara ut och springa eller gå ut och fota om vädret hade varit en smula bättre!
 
Jag ska iallafall ta och fixa lite lunch nu och sen får jag se vad jag hittar på. Vi hörs!