Valborg

Jag vet att den här bloggen har blivit typ den tråkigaste som existerar, men jag har typ ingen blogg lust nu. Får hoppas att det vänder snart.
Nu ska jag dra till råne och möta upp Cassandra och Mattias, och sen blir det mest troligt vidare till töre och umgås. Inte helt fel valborg!


Barnvakt

Jag somnade kring nio igår, helt slut. Vilket ledde till att jag vaknade alldeles för tidigt imorse. Men jag lyckades somna om, och vaknade istället halv nio och lagom tills Hugo kom. Ska sitta barnvakt åt han tills mamma kommer hem, och sen får jag se vars jag tar vägen till kvällen. Planerna är lite osäkra än så länge.


hemma!

I am home! Jag har haft en grym helg, med mycket skratt, sol och fina människor. Jag har fotat över 700 bilder, så ni kan ju lita på att det kommer upp en hel del här så fort jag fixat dom. Vilket kan ta ett tag. Men ska sätta igång genast!
Ni får veta mer om helgen också när bilderna kommer!

Jag är gode trött nu, och fortfarande förkyld (inte så konstigt med tanke på att vi har badat i havet). Men jag hinner inte sova, för jag ska redigera bilder, och pussa på Hugo (eller inte pussa på när jag är förkyld, men krama lite på).

Vi hörs!

Vi syns på söndag

Hejsan! Blir ett lite snabbt inlägg hära. På drygt en timme drar jag till råne, och sen vidare med buss till Skellefteå för konfalägret. Ska åka buss i ca. 3.5 timmar trorja, men det går nog bra för jag har med mig massor med godis, senaste numret av Style by Kling, en bok, en ipod fullpropad med låtar och mina fina vänner!

Tyvärr så har dom ju inge internet där, så min blogg kommer ligga nere under hela helgen. Men jag har ju med mig kameran, så jag gottgör det genom att fota allting, som ni får se när jag kommer hem!

Nu ska jag packa ihop det allra sista. Vi syns på söndag sötnosar! :)


Jag är ledsen för bildbristen i varenda inlägg. Ska bättra mig efter helgen, lovar!

Godnatt

Jag mår skit, jag får inte träna och bloggen är förstörd. Det här är ingen bra dag alls.


???

Fråga inte ens vad jag har gjort med bloggen, för jag har ingen aning ..

Om ni inte ser det, snälla tryck inte på F5!

en dagens

Min fjärrutlösare kom idag (dom fick skicka en ny eftersom att den andra pajade efter en vecka)! Det firar jag med en dagens (Blev dock en snabb dagens för jag hade gode bråttom).


sjuk

Har haft världens sämsta uppdatering idag också, men det är för att jag varit i stan idag också med Mikaela. Har lämnat in mitt cv till 5 olika klädaffärer, så jag hoppas verkligen på att jag får ett nånstans!

Tyvärr har jag också blivit sjuk under veckan. Igår hade jag huvudvärk, och idag har jag huvudvärk, ont i halsen och snuvig. På det har jag typ också fått en benhinneinflamation, så nu kan jag inte träna. Mitt liv suger just nu!

Och imorn klockan 6 går bussen med alla konfrimander och konfaledare till Munkviken utanför Skellefteå där vi ska vara fredag, lördag och söndag. Jag har varit taggad till 1000 för vi hade jävligt kul där förra året vi var där, och så går jag och blir sjuk. Känns helt värdelöst!

Nä nus ka jag sluta klaga på mitt liv och gå och packa ist. So long

sommarjobb

Har inte hunnit blogga nå idag för jag har varit i skolan och sen i stan.
Har köpt en ny läppiercing, och ett par löpartights. Fick med en t-shirt på köpet också.
Sen har vi sprungit runt och frågat om sommarjobb runt typ hela stan, och imorn ska jag tillbaka till stan och lämna ett cv till några butiker. Hoppas att jag får jobb på nån av dom för jag skulle verkligen vilja sommarjobba på en klädaffär!
Nu sitter jag hos Mikaela och chillar rumpa. Vi hörs!

120423

Gick riktigt segt att springa idag, jag blev jätte trött direkt. Men nu hinner jag inte springa nå mer på hela veckan, så det kanske blir bättre efter en paus.
Har precis kommit ut ur duschen och nu ligger jag och ser på ett avsnitt av gossip girl.

Imorn åker jag till stan efter skolan. Har bestämt mig nu för att köpa ett par löpartights ist för ett par jeans. Är så himla less på att springa i underställ och klumpiga mjukisar!
Efter det åker jag till Mikaela och sover där!

Men nu ska jag kika klart. Vi hörs imorn sötnosar! :)

Just ja, glömde bort att berätta tidigare idag att vi har fått veta den premiliära intagningen till textil&design, och jag kom in!


run

Har laddat ner ny peppande musik till ipoden, så nu slår jag igång det och far och springer med Ida!


helt underbara



Bilden gick inte att få större

Gina tricot har fått in ett helt gäng med nya vita klänningar, och dom är helt underbara!
Riktigt billiga också, dom flesta går på kring 199 eller 299:-.
Jag är verkligen helt såld på dom, och hade jag inte haft en skolavslutningskläning hade jag helt klart köpt en!

okej

No-provet idag gick okej. Jag hade helt klart kunnat prestera bättre om jag pluggat mer, men ett g tror jag då iaf att jag lyckas få.
Planerna för resten av dagen är lite matteplugg, och sen ska jag ut och springa med Ida. Men nu ska ja springa och skära en sallad!

So long

Funkar inte att ladda upp bilder för stunden

dagens



Blev en dålig bild men jag hade inte tid att fixa nått bättre

Utvilad

Godmorgon!
Jag kände mig faktiskt ovanligt utvilad när jag vaknade imorse (kanske beror på spaet).
Nu väntar no-prov, och jag hoppas verkligen att det går bra. Sen måste jag bara kämpa vidare i 4 dagar, och sen är jag ledig fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag. Gud vad skönt!


120422

Fan vad duktig jag har känt mig idag!
Jag har gjort klart Palestinakonflikten (måste skrivas ut men det gör jag i skolan), räknat matte, pluggat NO och fotat klart och skickat in fotoarbetet. Dock har jag pluggat lite mindre NO än jag egentligen borde ha gjort, men så är det ibland. Ska plugga lite mer nu också, men jag tror då iaf att jag klarar provet.

Sen har jag inte bara kört ett träningspass, utan två.
Först körde jag träningsdvdn tidigare idag, och nu har jag nyss varit ute och sprungit 5 jävla km!
Halva vägen gick jätte bra, men när jag vänt började jag få jätte ont i huvudet (kändes ungefär som att nån satt på det), och jag började må jätte illa och kände mig yr. Jag ville bara ställa mig vid vägkanten och spy. Men det gjorde jag inte, utan fortsatte att springa hela vägen hem. Som pricken över i har jag fått en blåsa under stortån också.
Det var inte ett så lyckat träningspass!

Nu har jag precis kommit ut från duschen. Illamåendet har släppt, men inte huvudvärken. Jag vill egentligen gå och lägga mig direkt, men jag måste plugga.

Vi hörs imorn!


fotoprojekt

Nu är jag äntligen klar med fotoprojektet till skolan! Uppgiften var då som sagt att återspegla sitt eget liv, och jag tycker jag har lyckats ganska bra. Speciellt med tanke på att jag bara haft sen i onsdags på mig!
En av bilderna har jag inte fotat nu, utan den har ni sett förut.





Transparent news

Den här toppen kommer från Vero moda och är en nyhet på Nellys hemsida.
Den är i transparent tyg, och jag gillar hur färgerna går. Riktigt fin, och kostar bara 179:-.
Ett fynd med andra ord!


igår

Gårdagen var jätte kul, och Ida blev vekligen lurad. Hennes min när vi hämtade henne är helt oförglömlig!
Cape east var så himla skönt, och Takida levererade!

Dock så har jag ganska mycket att göra idag. Jag måste ut på en löptur, Skriva klart om Palestina, Plugga NO, räkna lite matte, ta sista bilden till fotoprojektet, välja ut 4 bilder, redigera dom, och söka sommarjobb. Med andra ord har jag ganska mycket att göra och har inte tid att sitta här för stunden.

So long


Möhippa

För att vara ärlig har jag inte alls varit till stan idag. Har inte ens haft några planer på det.
Däremot har jag varit på min kära systers möhippa, och det kunde jag ju inte skriva här eftersom att hon läser min blogg.
Först spa på Cape East (helt underbart), och sen såg vi Takida som spela i Kalix.
Mer detaljer kommer imorn, för jag kan inte skriva mer utan att somna.

Godnatt!


Fotodag

Godmorgon finisar!

Just nu sitter jag och äter frukost, och då passar jag på att blogga lite. Ska till stan strax, och fota lite till skolarbetet samt försöka fynda ett par jeans. Tyvärr är det ju inte bästa dagen att åka till stan och fota eftersom att det snöar som bara den, men de får gå för det är min enda chans.
Nu ska jag äta upp, och sen börja bege mig.

Vi hörs!


Sömnbrist

Jag har varit helt övertrött hela veckan, och inte ens imorn får jag sova ut för då ska jag till stan tidigt som bara den.
Men jag behöver min skönhetsömn, så nu säger jag godnatt!


2 godingar från igår



fredagsfint






Tröja - Gina tricot
Kjol - H&M Basic
Skor - Dinsko

äntligen fredag

Äntligen är det fredag. Skönare än skönast!
Idag ska jag träna och fixa dom bilder jag tagit än så länge till skolarbetet. Sen blir det middag hos Ida, Micke och lilla Hugo. Sen ska jag bara slappa framför tvn.
Men nu måste jag sätta igång med dom där bilderna, annars kommer jag aldrig hinna klart med det.

over and out


Ovanligt

Har för ovanlighetens skull hunnit med allt jag skulle göra idag. Sprungit intervaller, nästan skrivit klart souppgiften och fotat till skolarbetet.
Nu ska jag läsa och sen sova bort min huvudvärk.

Vi hörs imorn!

Ni får tyvärr ingen bild för jag mobilbloggar och allting laggar.


training inspiration


dagens




Fick inte riktigt till det med bilderna idag. Dåligt ljus, osv. Men efter lite redigering blev dom iaf lite bättre!

Skor - Dinsko
Jeans - Dr denim
T-shirt - H&M
Huvtröja - Bikbok
Skinnjacka - lånad av Ida

120419

Nu är jag hemma från skolan, men ska direkt ut igen och fota. Har en liten plan till fotoprojektet (ska handla om ens liv), så jag får se om det funkar. Måste dock få ihop 4 olika bilder och det kan det bli svårare med.
Far ut och springer lite intervaller sen också.

So long

Längtar

Har gjort bort två engelska nationella nu, och det gick helt ok.
Nu sitter jag i fiket och spelar kort med Madde, Fanny och Amanda.
En timmes hål och tre lektioner kvar och sen får jag äntligen åka hem. Längtar!


stress

Har gjort bort dagens träning nu, och det var så skönt! Förväntar mig en helt sjuk träningsvärk imorn kan jag ju bara säga.
Det blev dock mindre pluggande idag än jag hade velat, vilket inte känns bra med no-prov på måndag, so-inlämningen nästa torsdag och ett fotoprojekt som ska vara klart i helgen som jag inte ens börjat på. Och jag har noll idéer!

Jag hoppar in i duschen nu och går och lägger mig så småningom. Får försöka tränga in massvis med läxor, en löprunda och en fototripp imorn på nått sätt. Och så nationella hela förmiddagen på det. Nejdå, jag är inte stressad alls.

Vi hörs imorn!


denim jeans

Nu fortsätter min jakt efter ett par höga denim-färgade jeans.
Har redan spanat in dom här från Gina tricot. Tror det blir en tripp till stan nästa vecka och testa!


paket från Nelly

Märkte att paketet från Nelly hade kommit när jag kom hem, dock var det en stor besvikelse. Concealern jag beställde verkade bra, och förpackningen var jätte stor - och för bara 49:- var det ett riktigt bra fynd.
Men jeansen var bland det värsta jag sett!
Dom hade världens fulaste ränder över hela benen, och jätte konstig passform. För små på en del ställen och för stora på en del. Sen kändes dom bara klupiga och tjocka på. Nej, det blir helt klart retur på dom!

Nu ska jag upp och träna, kör den där träningsdvd idag. Sen plugga som bara den resten av kvällen.

Vi hörs


Sista lektionen

Sitter på dagens sista lektion, spanska.
Drar på konfaledar-möte efter, men vi hörs när jag kommer hem!


svartvitt




Jeans - Dr denim
Skjorta - H&M

Det här är alltså jeansen som kom igår. Vanliga svarta, fast i perfektion!

Onsdagmorgon

Godmorgon!

För tredje dagen i rad har jag fått släpa mig ut ur sängen på morgonen, tröttare än nånsin. Men nu en timme senare är jag på topp igen.
Ska äta frukost och sen springa till bussen.

Vi hörs!


120417

Har precis kommit hem från min syster. Hon färgade håret på mig, och sen såg vi på Desperate Housewives. Håret blev ganska bra, inte så stor skillnad men nu slipper jag den där utväxten iaf.
Nu ska jag krypa ner i min säng och läsa.

Vi hörs imorn sötnosar


galet nöjd






+ svarta strumbyxor, hårfärg, svart baskjol, svarta dr denim

Är helt galet nöjd över dagens inköp!
Tröjan längst upp och bikinin kommer från H&M, och dom andra två tröjorna från Gina tricot.
Kände att jag var i stort behov av tröjor, och verkligen en bikini för min är så liten så det är inte klokt. Köpte en likadan som jag haft tidigare, fast då var den svart.

Dr denim jeansen är jag verkligen nöjd över (har ju redan rabblat upp allt bra om dom, så orkar inte ta det igen). Ni får dock ingen bild på dom, för det blev så dåligt. Men ska använda dom imorn så då får ni en bild!

Nu är det bara vänta tills dom andra jeansen kommer i veckan!





hemma

Nu är jag hemma! Har prövat jeansen, och dom passar helt perfekt!
Eftersom att jag är så kurvig har jag alltid haft problem med jeans, men dom här är drömmen. När jag tog upp dom tänkte jag "Aldrig i livet att jag får på mig dom här". Men det gjorde jag, och jag behövde inte ens slita på mig dom som alltid annars.
Dom formar sig helt perfekt, och det känns inte ens som att man har nå byxor på sig! Nä det här är nog det bästa köp jag har gjort!
Ni får bilder på allt senare, men nu ska jag gå och äta.

På bussen

Dagen har gått riktigt fort, och HK-provet gick oväntat bra faktiskt!
Nu sitter jag på bussen påväg till stan. Ska köpa hårfärg, strumpbyxor och en tröja.
Och hemma väntar mina svarta dr denim på mig, för dom har äntligen kommit. Jag är helt sjukligt nervös över att dom inte ska passa, för då vet jag inte vad jag gör ..
Nåja, nu ska jag plugga resten av vägen.
Vi hörs när jag kommer hem!


120416

Jag var ute och sprang en sväng. Det gick tyngre än vanligt men jag kämpa på ganska bra iaf.
Förutom det har jag bara pluggat hela kvällen. Såg om filmen om Palestinakonflikten och skrev anteckningar, men jag såg bara halva för jag höll på att somna.

Nu ska jag plugga lite HK så jag inte failar totalt på provet imorn, och sen ska jag äntligen sova!

Godnatt sötnosar


heart it


spets från monki



Som sagt så gillar jag spets, och denna kjol från monki är inget undantag. Jag är så sugen, och det värsta är att den finns inne i stan för jag såg den i fredags när jag var in. Men jag måste motstå för nu är det en tröja jag behöver. Och hårfärg!
Men jag tror jag ska smita in dit en sväng imorgon när jag ska till stan och prova den. Bara för att ..

trötter

En skoldag har gått och jag är helt galet skoltrött. Redan. Och jag har varit inte så lite övertrött idag. Skrattat som en galning och halvt sovit om vartannat.
Ska ut och springa strax (även fast jag kommer somna på vägen), och sen plugga. Och sova!

Vi hörs senare



en mix av gamla bilder


06.55

Nu är en veckas lov slut, och jag höll allvarligt talat på att dö när jag vaknade 06.15 imorse. På det så har jag både en bad hair day och "bad clothes" day. Med andra ord är jag inte på topp idag.
Nä, nu ska jag sluta klaga och äta upp min frukost och sen åka och göra bort den här måndagen!

Vi hörs

 


Söndagskväll

Hann inte fota nånting idag, inte träna heller. Men pluggat har jag, och det rejält. Så jag tycker jag har gjort mig förtjänt av en klapp på axeln!

Vi har ätit middag hos faster också, och sen har jag pluggat och ätit chokladbollar.
Har försökt vräka i mig godis i helgen, för nu är planen från och med imorn att vara utan i två månader. Har ju varit utan två gånger ganska nyligt nu i en månad åt gången (senast var nu precis innan påsk), så en månad vet jag ju iaf att jag klarar. Men det är väl bara kul med lite utmaning, eller hur?

Well, well. Nu ska jag läsa, och sen sova. Imorn vankas första skoldagen. En veckas lov är alldeles för kort enligt mig.

Godnatt!


+


Nelly.com



Nu har jag äntligen gjort min beställning från Nelly!
Dock så kom aldrig den stickade tröjan jag skulle ha in, och toppen jag skulle köpa försvann precis när vi skulle beställa, så det blev bara den här concealern från wet n' wild och jeansen från Cheap Monday. Men jag hoppas iaf att dom passar bra!

Nu blir det stan i veckan på tröjjakt haha!

skinnväst



Den här supersnygga skinnvästen från Gina tricot är en riktig favvo hos mig. Den hade passat jätte bra till ett par svarta jeans, svarta skor, och en tröja i färg!

bilder från skotercrossen

Här kommer bilderna från skotercrossen igår! Som sagt så hade min systemkamera slut batteri och jag fick fota med mobilen, så bilderna är inte dom bästa. Men jag hoppas dom duger lite iaf!











planer för dagen

Godmorgon!

Min plan för dagen består av att blogga, plugga som bara den, kanske fota, fixa bilderna sen igår, kika på kläder, baka, träna, och bara ta det lungt.

Men först ska jag gå och äta frukost


lördagskväll

Jag åkte ingenstans ikväll, känner mig alldeles för trött. Istället är jag barnvakt åt Hugo med mamma!
Men gullungen har somnat, så jag avnjuter ett försenat avsnitt av Vampire diaries, tillsammans med glass och hallon. Jag antar att jag måste plugga lite också, även fast det tar emot, men det tar jag efter isf!

Ha en toppen lördagskväll!




Skotercross

Nu är jag hemma från skotercrossen. Det var kul, men kallt som bara den. Bilder får ni imorn, dock dåliga eftersom att jag fotade med mobilen.
Ikväll bär det mest troligt av mot råne och en massa trevligheter. Vi får se om jag orkar haha :)

So long



Bjuder på en bild redan nu

favoriter från rymden


Bikini / Topp

Det finns ju hur mycket kläder just nu med space-mönstret, och dom här två är mina favoriter!

Vilka är era favoriter?

Godmorgon sunshines!

Vaknade för ett tag sen, och har hunnit in en sväng i duschen. Det känns som att jag har sovit minst ett dygn inatt, men i själva verket 11 timmar. Nåja, välförtjänta 11 timmar!
Idag ska jag som sagt på skotercrossen, så för att uppdateringen inte ska ligga på botten fixar jag några tidsinställda inlägg.

Nu ska jag gå och äta frukost, ha en bra lördagsmorgon!

godnatt

Ledsen för den konstiga blogguppdateringen idag. Imorn blir det bättre, lovar!
Jag försökte plugga lite, men det gick inte alls bra. Jag skjuter bara fram det mer och mer, och blir mer och mer stressad. Jag får ta tag i det på söndag, på allvar!
Nu ska jag lägga mig, för jag är så himla trött vilket inte är så konstigt för jag sov typ 4 timmar inatt.

Godnatt, vi hörs imorn!


snapshots from yesterday

Här får ni några bilder från igår! Ingen av bilderna har särskilt bra kvalité, och dom från grillstugan är sämst. Redigera bättre gick det inte, tyvärr. Så ni får nöja er med detta!










fint




Stickad tröja - Gina tricot / Skjorta - H&M

Här kommer bilder på det fina jag köpte i stan! Köpte även en svart baskjol, men den tog jag ingen bild på. Jag köpte den i en längre modell eftersom att dom andra såg så gimla korta ut, men den blev alldeles för lång så jag tror det blir retur på den.
Är jätte nöjd med den stickade tröjan från Gina tricot, fast skjortan från H&M hann jag aldrig prova och den var kort i armarna. Ska fara in nån dag igen och pröva en strl större!

dagen

Gårdagen bjöd på mycket skratt, tjejsnack och glädje! Fotade lite, men det blev inte så fina bilder eftersom att det var så mörkt där inne. Men ni får några senare iaf!

Har inte hunnit blogga idag för jag har varit i stan hela dagen!
har varit barnvakt åt Hugo ett tag, och sen har jag shoppat kläder. Den mintfärgade tröjan från Gina tricot, och en en kjol och transparent skjorta från H&M. Bilder på det kommer också senare.

Nu ska jag fixa bilderna från igår, fota allt fint jag köpt, och sen fara ut och springa en sväng.

Vi hörs! :)

grillkväll

Tänkte klämma in ett sista inlägg ikväll. Nu sitter jag hos Jill med hon, Fanny, Cassandra, Jill och Ellen. Snart ska vi dra vidare till Cassandra och sitta i deras grillstuga och grilla och mysa.
Lovar att fota lite ikväll så ni får bilder imorn.

Ha en bra torsdagskväll, för det ska jag ha! :)


tjejkväll

Jag har faktiskt hunnit med det mesta idag! Bloggat som bara den, varit ute och sprungit, pluggat. Sen blev det också en timmes powernapp mitt i läsningen.

Nu ska jag bege mig till råne för en tjejkväll med mina underbara vänner. Imorn åker jag till stan med Ida och Micke, och då ska jag försöka fynda den där stickade tröjan från Gina tricot, och en vit skjorta.
Får se om jag hinner blogga nå ikväll, och kan inte lova att uppdateringen imorn blir bra. Men jag gör mitt bästa.

Vi hörs sen sötnosar! :)


accessoaries


Från Gina tricot, H&M och Nelly

Alla affärer är verkligen fullspäckade med accessoarier i alla färger! 
Nånting jag verkligen vill ha är väskan längst ner. Jag älskar den, dock så är dom ganska så dyra så det blir nog ingenting.
Förutom det skulle jag även vilja ha (som jag sagt innan) mobilväskan från H&M, ballerinaskorna eller armbanden i pastellfärger!

Hugo del II

Här får ni resten av bilderna på lilla Hugo, som jag lovade er!









H&M Fashion against aids



Den 26 april släpper H&M sin nya kollektion Fashion against aids.
Jag har spanat in utbudet lite och jag älskar det! Det är väldigt mycket mönster som ní ser, och jag har redan fallit för bikinin, kjolen, dip dyed shortsen och den lilla mobilväskan.
Nu är det bara att vänta till den 26!

drop




rekord

Såg att jag hade besöksrekord igår. Över 200 unika. Kul kul!
Idag ska jag bara försöka träna bort min träningsvärk, plugga lite och kanske umgås med mina fina vänner!

Uppdaterar senare!


tomorrow I be back

Har plågat mig igenom dagen, och jag har så himla ont i muskler som jag inte ens visste att jag hade.
Jag hade verkligen tänkt träna idag, men av nån konstig anledning blev det inte så. Skärpning!
Nu ska jag halta upp på mitt rum och plugga, tillsammans med en skål med hemgjord glas!

Vi hörs imorn sötnosar! :)



lovers



Jag har blivit lite kär. Igen. Den här gången i tre st klänningar från H&M. Jätte söta, och sådär lagomt vardagsfina. Gillar den i mitten lite extra. Skulle vara jätte fint till en skinnjacka!

photo






jeans i pasteller



Har spanat in dom här jeansen från Gina tricot ett tag nu. Jag älskar allt från dom ljusa pastellfärgerna till dragkedjorna. Även om dom inte är aktuella för mig just nu, kanske dom kan bli det. Om ca. 10 dagar eller så.
Jag tror det hade blivit super till en vit skjorta (gärna i ett mer transparent tyg), jeansjacka och höga svarta klackar!

weheartit


Hugo

Jag fotade över hundra bilder på lillen, men jag lyckades korta ner dom till sjutton. Nå mer kan jag dock inte ta bort, för han är exakt lika söt på varenda bild. Men ni får hälften idag och hälften imorn, okej?











träningsvärk

Jag fick halta ut ur sängen och ner för trappen imorse. Det var längesen jag hade en sån här träningsvärk. Men det är en ju en ganska skön smärta! ;)
Idag ska jag bara ta det lungt. Kanske far ut och springer, men det ser fortfarande ut som ganska dålig väder, så jag kanske dansar Zumba ist.

Vi hörs senare!


Mysdag

Har myst med min lilla gullunge hela dagen. Han är så söt. Och tagit 100 bilder på han har jag också gjort. Men dom får ni imorn.
Nu ska jag ta det lugnt framför tvn och ett avsnitt av desperate

Vi hörs imorgon!


tummen ner

Jag har tränat, städat rummet, och hälsat på Hugo. Nu sover han, så under tiden antar jag att det är lika bra att sätta igång med lite HK-plugg. Tråkigt, men det behövs!


hey snow








vit spets



Jag älsar spets för att det är så gimla gulligt. Sen så påminner det mig jätte mycket om sommaren, och hur kan man inte älska nånting som påminner om sommaren?
Som jag redan nämt här är ju mitt enda spetsplagg den där klänningen längst upp från H&M, men jag skulle gärna vilja utöka det.
Helst skulle jag vilja ha kjolen eller shortsen från nelly, eller västen från Gina tricot.
Dock är min plånbok inte riktigt sammarbetsvillig på den fronten, så jag får nog skippa det. To bad.

aprilväder

Var jätte pigg när jag vaknade, humöret på topp och träningsuget likaså. Sen tittade jag ut och då snöar det, som bara den. Och jag som skulle ut och springa innan Hugo kom.
Jag ska gå och äta nånting, och sen får jag väl bege mig upp ist och försöka mig på nån träningsdvd jag har fått. Värt att prova när jag ändå inte kan gå ut.

So long


Godnatt

Det blev betydligt fler avsnitt av gossip girl än ett eller två. Men det är bra, för nu har jag sett ikapp allt, och då kan jag börja följa det på tv. Och då kan jag koncentrera mig på vettiga saker resten av lovet ist för att bara sitta och dega.

Nu ska jag läsa, och sen sova. Måste somna tidigt, för imorn ska jag vara barnvakt åt lilla Hugo hela dagen, så då måste jag vara på topp!

Vi hörs imorn! :)


news from Gina tricot



Kikade in på Gina tricots hemsida precis, och såg att dom fått in en stickad tröja i olika pastellfärger.
Jag blev kär direkt, och funderar på att byta ut den stickade tröjan jag skulle beställa från Nelly mot en sån här. Helst en av varje färg. Men det har jag inte råd med, så det blir nog en i mint eller lila.
Kanske åker in till stan nån dag i veckan och ser om dom har den inne!

Tröjan finns här för 199:-


the perfect spring



Skor - Shorts - Tröja

Om det hade varit några grader varmare ute hade jag absolut inte tackat nej till dom här plaggen, speciellt inte shortsen från runwaydreamz som är helt galet snygga. Tyvärr är dom också lite väl dyra..

black and white








inspiration


mother nature














Godmorgon

Godmorgon!
Jag vaknade för ungefär en timme sen, men jag ligger fortfarande i sängen helt oförmögen att röra på mig.
När jag väl tagit mig härifrån, är det träning som står på schemat för dagen. Och kanske ett gossip girl avsnitt. Eller två.
Uppdaterar senare!


Kisse

Har varit ute och fotat tidigare. Dock blev det bara en kort sväng för jag frös inte så lite om händerna.

Blir inge skoterkörning med Fanny imorn, men träna ska jag då, även om nån måste släpa mig ut.

Nu ska jag se nått gossip girl avsnitt, och sen sova så småningom.

Vi hörs imorn!


dr denim



Smartgirl

Hade ju planerat att beställa ett par dr denim från Nelly, men eftersom att den höga modellen aldrig kom in, så beställde jag dom från samma ställe där jag beställde min vår- och höstjacka i höstas. Och med gratis frakt kändes det inte så illa.
Dom kommer nog i slutet av veckan, och jag hoppas verkligen att dom passar och sitter bra!

Nu måste jag bara vänta på alla grejer från Nelly som aldrig kommer in, så kan jag göra en beställning där också!

pizza

Igår efter middagen for jag som sagt till råne, och där spenderades kvällen hos Jill. Trevligt trevligt!
Hade tänkt blogga innan jag for, men jag hann inte med det.
Sen jag kommit hem idag har jag hunnit trycka en pizza från bk, och resten av dagen ska jag bara ta det jätte lungt och vila upp mig till imorn, för då väntas hårdträning, och sen skotertur med Fanny.

Uppdaterar sen!


snapshots from today

Har varit ut på min första skotertur för i år. Haha det var ju som på tiden!
Nu ska jag hoppa in i duschen, leta fram nå kläder, och sen hjälpa mamma med maten.

over and out






påskdetaljer del II












todo



Godmorgon!

Har en skrivit en todo-lista, med saker jag måste hinna med idag.
Ikväll blir det påsk middag här hemma, och sen drar jag till råne efter det.
Nu när jag gjort 8an ska jag sätta igång med 4an och 5an!

Vi hörs sen!

fredagkväll

När jag sprungit klart sprang jag direkt till Ida och Mike, och där är jag fortfarande kvar.
Har käkat grillat och gått en sväng med Ida på fjärden. Fotade lite också, lägger upp en bild nu men resten får ni se imorn.
Nu ska vi kika på en film eller nånting.

Uppdaterar imorgon! :)



intervaller

Nu slår jag på favoritmusiken och far ut och springer intervaller!
Over and out


påskdetaljer del I












glad påsk

Godmorgon!

Solen lyser ute, och det är för en gångs skull ganska skönt ute. Tror jag ska ge mig ut och springa en bit senare.
Nu ska jag fördriva min morgon med att slappa framför tv:n och äta frukost.

Glad påsk!








Leon












*


påsklov

Har grävt som en galning hela förmiddagen. Blev lagomt blöt, men våran grupp fick då till en ganska stor och fin drake haha! Bilder kommer att komma senare.
Jag hade tänkt fara ut och springa nu, men det började snöa helt plötsligt jätte mycket, så ist tar jag det bara lungt idag och njuter av att jag har lov!

Uppdaterar senare!


Trött

Skulle springa intervaller, men intervall timern jag hade på mobilen var helt mongo, så jag fick springa på non stop ist.
Det gick segt, och jag kände mig allt annat än i toppform. Ger det kanske ett nytt försök imorn.
Nu ska jag sova, för jag är så galet trött. Måste ju vara pigg imorn så jag orkar gräva i snön hela dagen.
Godnatt!


JEANE BLUSH / LINNEA SKIRT

En stor favvo hos mig är spets. Dock äger jag ju bara ett plagg i spets tror jag (min skolavslutningsklänning, och den får jag ju inte ens använda), men det vill jag gärna ändra på.

Har sett att Nelly haft den här kjolen till jätte många tröjor, men har inte hittat den bland kjolarna. Men nu när jag gick in för att kolla om mina andra plagg jag ska beställa hade kommit in (det hade dom icket), hittade jag den!
Jag blev ännu mer in love i den än jag var innan, så vi får se om slantarna räcker!





löprunda

Min envisa förkylning är fortfarande kvar. Men det kommer den vara om ett halvår också, så nu skiter jag i den och knyter träningskorna och far ut på en löprunda!




muckfoto

Hade muckfoto idag. Vi sprang omkring som maffia i svarta kläder, solglasögon, rött läppstift och leksakspistoler i korridorerna och sköt helt vilt omkring. Galet kul man kan ha med leksaker ;) Jag lägger upp bilder sen!

Nu ska jag bara chilla rumpa här hemma resten av dagen. Imorn åker jag till snöskulpturdagen i Vitå, och sen jävlar tar jag lov! Obeskrivligt skön känsla.


Blev en minibild

glädje

Jag vill springa men jag är inte frisk.
Jag vill vara frisk men det är hopplöst.
Jag vill beställa kläder men dom finns aldrig inne.
Jag vill blogga men jag har ingenting att blogga om.
Jag vill sova men jag har inte tid.
Jag vill fota men jag vet inte vad.
Jag vill äta godis men jag får inte.
Jag vill vara glad men jag kan inte.
Jag borde plugga men jag orkar inte.

0 motivation till livet idag.

sovmorgon

Hade tänkt blogga igår, men då somnade jag och vaknade inte förän klockan 12 och då orkade jag inte. Så jag tar det nu ist!

Det blev inga jeans igår i stan, men när jag kom tillbaka till råne gick vi som sagt och åt pizza och sen satt vi bara hos JIll resten av kvällen och tog det lungt.

Har sovmorgon idag till kvart över 9 (första gången på länge jag verkligen får sovmorgon), och sen slutar vi kring 2 idag.
Nu ska jag väcka JIll, so long!

Till stan

Sitter på bussen påväg till stan och snackar med Rebecka och Krille.
Ska köpa ett par svara Dr denim och sen ska jag tillbaka till råne och käka pizza och umgås med Jill.

Skriver senare!


Fiket

Sitter i fiket hela skoldagen med Agnes. Inte illa!

 


måndag morgon

Kikade in på min blogg nu, och jag märkte att jag faktiskt hade besöksrekord igår! Så fortsätt så, så fortsätter jag blogga så ofta jag kan! :)

Nu ska jag springa och käka frukost, och sen bege mig till bussen. Hade lite ont i halsen när jag vaknade imorse, men jag hoppas att det försvinner för jag vill inte skjuta på träningen ännu längre.

Uppdaterar senare!


A twist in my story

Är så himla trött efter den här helgen, det tar på krafterna att vara hundvakt haha!
Har precis kommit ut ur duschen, och nu ska jag krypa ner i sängen och läsa tills jag somnar vilket lär ta typ fem minuter.

Åker till Jill imorn efter skolan, men ska ändå försöka uppdatera så bra som möjlig.

Vi hörs imorn!


sötnos

Gick tipsrundan med Lovisa och åt massor med palt på familjedagen. Efter det gick jag hem, och har varit där med Leon någon timme men nu är jag tillbaka hos Ida och väntar på att dom ska komma hem.
Ska stanna här ett tag också och mysa med Hugo, för jag har saknat han så mycket!

Uppdaterar senare!



sötnosen

jeffrey campbell



Jeffrey Campbell har verkligen skor som är to die for!
Skorna är nog helt seriöst något av det vackraste som finns, och jag har bestämt mig att innan jag dör ska jag ha minst två par!

Kärlek!


söndagsmorgon

Ligger i soffan och kikar på tv. Vi ska snart äta frukost, och sen kring 12 ta Leon och gå till familjedagen här i Vitå.

Uppdaterar sen! :)