gott nytt år

Var på lite dåligt humör tidigare vilket ni kanske märkte i mitt tidigare inlägg ..
Men nu mår jag iaf bättre, och humöret är nästintill på topp!
Ska börja dra mig mot råne för en fin nyaftonskväll med mina favoritbrudar! Ni får outfitsbilderna imorn, och ska passa på att fota mycket ikväll också. Ha ett gott nytt år!


nyårsafton

Nyårsafton idag och det känns mer eller mindre värdelöst. Har ingen aning var jag ska vara, vad jag ska ha på mig, eller vad som överhuvudtaget händer. På det så har jag drabbats av en inte så liten förkylning. Huvudet dunkar, och det känns som att ögonen ska mer eller mindre trilla ur skallen.
Ska gå och lägga mig och sova bort hela nyårsafton, hejdå ..

småfix

Känns som att jag har suttit framför datorn i flera timmar nu, fast det har jag ju såklart inte. Har då lagt upp headern som ni kanske ser (om ni inte ser den tryck på F5), men finns fortfarande massa småfix som måste göras. Men det blir imorn.
Jocke och Anna var om en sväng. Anna fick sin julklapp, Jocke fixade photoshop åt mig. Nu gäller det bara att lära sig det. Men det får också bli en annan dag, för nu säger jag godnatt!


färgbomb

Det blev tyvärr inte att åka till fanny, men föjde med mamma och pappa till stan.
Hittade den här färgbomben som mamma köpte till mig, tack!
För er som inte vet så är en färgbomb en hårinpackning men färgpigment, vilket gör att ända gången man behöver färga håret är när man ska färga utväxten. Däremellan underhåller färgbomben håret så det alltid håller fin färg (perfekt för mitt hår med andra ord!)
Dom kostar kring 200 kr, och finns att köpa hos frisörer!
Nu ska jag gå och käka middag, och nu när jag är hemma ska jag passa på att fixa in min nya bloggdesign! Hoppas verkligen att resultatet blir som jag vill.


klar

Är äntligen klar med bloggdesignen! Har varit ute och fotat klart det sista med Fanny idag, och nu har jag sattit ihop den. Blev helnöjd med den faktiskt (dock är jag ju mindre duktig på att få in dom så får se hur det går) !
Men har inte tid att fixa in den nu, och göra alla andra småändringar, så det får bli när jag kommer hem imorn.
Ska åka till orrbyn nu och vara barnvakt med Fanny, vi hörs


-

Blev ingen tur till Luleå, men lika bra att spara pengarna till ett annat tillfälle! Hade dock behövt mig ett par guldiga strumpbyxor till lördag, men jag får väl hitta på nånting annat ist ..
Fanny har iaf anlänt, så nu blir det simsspelande för fulla muggar!

snö

Hade planerat en fototripp det första jag skulle göra när jag vaknade. Men tittar ut och ser att det snöat för fullt, så där for den idén.
Ska gå och äta frukost nu, sen fördriva tiden med träning!
Blir nog att åka till luleå igen senare, hoppas på att hitta nånting fint!  

smälta



Kan man nånting annat än smälta när man ser den här ungen?


lilla julafton

Märker att jag glömt bort att lägga upp bilderna från Lilla Julafton. Bättre sent än aldrig, right?


fyndigt

Här kommer bilder på det fina jag fyndade i stan



Halsduk H&M 79 :-
Jeans H&M 199 :- (Billiga, otroligt sköna och sitter som en smäck. Ett riktigt fynd med andra ord!)



Concealer Make Up Store 245 :- (Lite i det dyraste laget, men vafan)

nytt

Nu drar jag till gymmet och inviger dom här nya jättesköna byxorna!


vinter

Hej alla fina bloggläsare! Sitter just nu nere hos min syster med en kopp blåbärssoppa! Har varit ute och fotat till min nya bloggdesign. Gick inte så bra, hittade inget som skulle passa in i headern. Men tror jag ska fota hemma imorn ist, hoppas på bättre lycka då! Lägger iaf upp några bilder som jag tog idag.



Hugo åker pulka






Bloggdesign

Har kommit på en perfekt ide till min bloggdesign nu .. Hoppas att den blir lika bra som jag föreställer mig!
Börjar iaf fota imorn till den tillsammans med Ida, och på torsdag eller fredag med Fanny, så om jag har tur hinner jag fixa klart den på fredagen!

Då ska det även bli lite mer ordning och reda hära, plus att om ca 3 veckor kanske jag får köpa en systemkamera(min systers gamla), och då lovar jag att det blir mera bilder.

Kunde dock inte ta bilderna på det jag köpt idag, kameran hade slut batteri. Men lovar att jag ska fixa det imorn.

Men det sagt säger jag nu godnatt!


home

Har kommit hem nu, och några fynd fick jag allt med mig! Lägger upp bild på något tag. Dock så hittade jag ingen klänning att ha på nyårsafton, men får väl rota igenom min garderob extra noga och titta om jag hittar nått användbart. Ska fixa dom där bilderna nu, och sen träna!

staden

Drar till staden nu och shoppar för fullt i mellandagskaoset. Hoppas ni har en underbar tisdag, för det ska jag ha!

Godnatt

Känns bra att kunna blogga från mobilen igen. Tänkte bara göra ett sista inlägg ikväll, ska krypa ner under täcket nu och läsa några sidor ur borta med vinden. Ska upp kring 9 imorn och åka till stan. Hade tänkt köpa en nyårsklänning till helgen, men också en halsduk om jag hittar en. Vill ha en sån där jättestor och lång. Skulle vara jättemysigt nu när det är så kallt, plus att den är som pricken över i till en stor vinterjacka!


vitt

Nu har jag tagit bort headern och bakgrunden så allt är vitt. Ska fixa in en ny bakgrund och header  så snart jag kan, blir nog inte imorn men kanske ska försöka på onsdag! :)

love

Har spenderat dagen med träning! Först en långprommis, och sen träning framför tv:n på det! Måste bara säga hur mycket jag älskar mitt wii fit. Det går inte att få träning nå roligare, är sjukt nöjd över det!
Ska hoppa in i duschen nu, kanske ta det lugnt framför en film, eller fixa headern. Uppdaterar senare!

julklappar

DSC01260DSC01262

 

Julklappar:

Wii fit

Zumba

Läppbalsam

500 kr

Presentkort hm

Godis

Onepiece ( eller inte riktigt en onepiece, den kommer från gina )

Världens mysigaste sockar ( försökte visa dom på bilden men man ser inte så bra )

Mjukisbyxor ( perfekta att gymma i )

Kortare morgonrock

Täckbyxor

Pyjamas

 

Julklappar från bla. lilla julafton:

 

Pictures11

Pictures12

 

Ringen och Örhängena från Cassandra

Earcuff från Anna

Fjäderörhängen från Lovisa

Armband från Jill

Röd tröja från Fanny

Kort T-shirt från Ellen

 

Så, det där var nog allt. Tack så jätte mycket allihopa för allting, älskar varenda liten pryl!


header



Lägger upp denna som tillfällig, ska försöka fixa en bättre tills idag om jag hinner!

(Vet dock inte om ni ser den, för mig är det fortfarande den gamla. Men orkar inte fixa det om jag likaså ska byta senare)

byte

Hel alla fina bloggläsare! Har bytt tillbaka till den här bloggen nu, orkade inte med att det inte gick att blogga från telefonen (eller det gick, men jag fick inte igång det), så nu är jag iallafall tillbaka hit!
Som ni ser är min header lite mindre fin. Satte in den jag hade på myshowroom, men det blev lite småfult. Men ska försöka ta tag i det nu och se om det går att göra nånting åt!

http://eamandanielsson.myshowroom.se/


pepparkakor

Har dekorerat pepparkakor idag med Fanny och Mikaela! Dom blev gode fina, eller.
Ett till pluss denna dag är att svullnaden på mitt öga har börjat gå ner nu, och det kliar inte alls lika mycket. Har glömt att skriva det här, men har alltså en infektion i ögat, vilket har gjort att hela övre ögonlocket har svullnat upp till en korv, och kliat och gjort ont som satan! Men nu börjar salvan äntligen ge verkan!
Ska kika på julkalendern, och sen skriva två bokrecensioner (Har legat på latsidan hela terminen med dom där bokrecensionerna, så det är nog bäst att jag får ihop dom nu innan terminen är slut, för jag vill ju inte gärna ha IG i svenska!). Men det blir då också det sista jag gör i skolväg innan lovet, för nu tänker jag inte lyfta ett finger innan jul!

slut

Har inte skrivit ett inlägg här på en vecka nu, men har verkligen inte haft tid. Har haft prov, inlämingar osv. Stress på hög nivå! Nu är iaf alla prov och sånt bortgjorda för den här terminen, vilket känns otroligt skönt!
Har inte tid att skriva ett så långt inlägg, men nu vet ni ju att jag lever. Uppdaterar imorn!


page



Väldigt dålig kvalla på bilden, lägger upp en bättre sen nån gång men tills dess får ni nöja er med denna! :)

Nyklippt

Blev stan idag istället! Så nu har jag klippt av håret i en page. Blev sjukt nöjd! Bild kommer senare.
Köpte också ett par svarta jeans och röd toning till håret. Hoppas på att få bort det rosa nu!


sovmorgon

Tisdagen är räddad! Fick precis veta att jag får sovmorgon imorn iaf, så nu kan jag ligga och drömma ända tills kvart i 8!
Nu går jag och och sover, godnatt!

rubrik

Blev ett senare inlägg här än annars, men har precis kommit hem från Lovisa. Har spenderat tiden där väl med att plugga sen vi kom hem från skolan. Duktiga flickor måste jag säga!
Har också bestämt mig för att klippa mig på torsdag! Har ju velat hit och dit om hur jag ska ha det, men nu behöver mitt hår verkligen det, så har bestämmt för att klippa av det i en page! Hoppas verkligen på att det blir bra, men det tror jag. Har ju trots allt haft page förut.
Ska hoppa in i duschen nu en snabbis, sen gå och fortsätta plugga lite grann (påpeka inte att jag är i en nolifer period just nu, för det är ingen nyhet).
Puss och kram!

2advent

2 advent och fortfarande inge snö!
Känns inte bra längre, nästan orolig att det blir en snöfri jul.
Ligger i soffan framför tvn och pluggar på biologin. Skulle tro att hela min dag består av det. Tråkigt som fan, men tyvärr nödvändigt.
Ska återgå till pluggandet nu, skriver senare!


tavlan

Har spenderat min söndagsmorgon med att laga den här tavlan. Gjorde den till Ida för drygt ett år sen, men nu var det lite saker som hade lossnat.


Godnatt

Nybakta bullar och ett glas mjölk. Behöver jag säga nå mer?
Kryper ner i sängen nu och läser ut Anne frank. God natt!


house of night



Har beställt dom här två böckerna nu (ännu en julklapp till mig själv) från adlibris. Har dom två första i serien, så får hoppas att dom här är lika bra!

sötnos

Sitter nere hos syrran och myser med Hugo. Fast nu har sötnosen somnat ♥
Har pluggat lite biologi och så, fast håller nästan på att somna själv också.
Blir julbak med mamma senare, ska också försöka få upp mina nya hyllor i mitt rum, och fixa lite grann dära!



Hur bra tror ni att det går att plugga med den här sötnosen i närheten?! ;)

1december

Känns så otroligt skönt att det är fredag imorn, har längtat hela veckan till helgen. Bara få sova och ta det lugnt.
Gjorde engelska provet idag, gick toppen! Hade ju innan bestämt mig för att jag skulle ha mvg, men nu e jag inte lika säker. Men bra gick det då iaf.
Håller på att skriva av novellen nu på datorn som ska in på torsdag. Känns bra att göra bort nånting.
Har även läst ut boken nedan, den jag fick från bibblan igår. Helt sjukt bra trio, har läst dom två andra, och måste säga att dom nästan är oslagbara.
Ska fortsätta med mina läxor nu, skriver kanske ett litet inlägg senare!