Söndag

Igår var vi i nybyn hela dagen och hälsade på Kalle, så jag hann inte blogga nånting. På vägen dit åkte vi förbi H&M, och jag köpte ett par gråa lite varmare strumpbyxor och ett par gråa och vinröda fingervantar. dom behövdes verkligen kändes det som!
Idag har jag skrivit en debattartikel till skolan, sett på film, och redigerat en massa bilder. Hade tänkt gå en prommis och ta lite höstbilder på Hugo, men det har regnat hela dagen så det sket sig.
Nu ska jag kika på ännu en film och sen gå och lägga mig. Imorgon har jag sovmorgon, en engelska och en textillektion, och sen kommer Fanny och då ska vi fota, färga hennes hår och ta igen en massa. Det låter som en riktigt bra dag tycker jag!
 
Bilden är tagen i somras.

vad jag älskar med hösten

Sitta inne under en tjock filt med en kopp varm choklad och en bra bok medans regnet smattrar mot taket.
Stora, tjocka, mysiga, stickade tröjor.
Fotografera alla fina färger på träden.
Halsdukar, stickade mössor, och fingervantar.
Hur löven prasslar under fötterna när man går.
Att det är lagom kallt ute.
Tända massvis med ljus och slå på en film när det har blivit mörkt ute.
Gå på en promenad och när man kommer hem är man lite småkall om fingertopparna och rosig om kinderna.
Sitta på ett café och fika med sina vänner medans det blåser ute.
Bara få vara riktigt, riktigt lycklig.
 
 

fredagsmys

Idag har jag varit tillbaka i skolan, och mått helt ok. Min förkylning är mycket bättre, men jag antar att jag måste skippa träningen i veckor nu för att den inte ska komma tilbaka för 4 gången, och det känns tungt för just nu är jag så himla träningsugen. Nåja, jag får se hur länge jag lyckas hålla mig.
Egentligen skulle Fanny spendera kvällen och natten hos mig, men det blev inte så nu myser jag på ensam med tända ljus, musik, och en bra bok. Ska även slå på en film senare.
 
Ha en bra fredag sötnosar!
 

skoköp

Här är 3 par skor jag köpt för någon vecka sedan som jag glömt att visa er. Har redan hunnit smutsa ner alla 3 lagomt mycket, gillar dom skarpt!
Bootsen och kängorna är från Skopunkten, och conversen fick jag jaga runt halva stan för att hitta, för nästan alla affärer hade slut på höga vita i 39. Men slutligen fann jag ett par på Stadium!
 

sjuk

Har inte orkat uppdatera dom 2 senaste dagarna för jag har bara legat i min säng med en hemsk förkylning. I tisdags for jag på gymmet en sväng, men direkt jag kom hem kände jag mig dålig, och när jag vaknade i onsdags var det med en rejäl förkylning. Så igår och idag har jag legat snorig i sängen, haft ont i halsen, huvudet, ryggen, nacken, känt mig som en 85-åring och bara tyckt synd om mig själv. Börjar bli riktigt less på att jag tränar, blir sjuk, vilar någon vecka till jag är frisk, tränar, blir sjuk, osv.
 
Nu lyssnar jag iaf på musik och redigerar bilderna jag tog förra veckan, ska snart slå på en film. Vi hörs!
 
 
 
 
 
 

3 från idag

Idag har jag varit i skolan på en engelska- samt textillektion. Sen jag kom hem har jag lagat mat, lekt med Hugo, övningskört lite smått och varit ute på en mindre springtur.
Sen har jag även ändrat mina "godis-planer" lite. Istället för två månader tar jag tre månader, alltså ända fram till julafton. Men det klarar jag nog!
Imorgon far jag och gymmar efter skolan så jag får se när jag är hemma och kan uppdatera. Men vi syns så småningom!
 

på allra bästa sätt

Min söndag har jag spenderat på allra bästa sätt!
Startade upp dagen med en film och världens godaste frukost, sen åkte jag ner till Ida och Micke och lekte lite med Hugo. Efter det for jag hem och pluggade bort ALLA läxor jag hade. Så himla skönt! Sen tog jag en prommis med Leon då jag passade på att fota både han och en massa annat. Ska försöka hinna redigera dom i veckan, så dom dyker nog upp här så småningom precis som dom jag fotade för någon dag sedan. Slutligen har jag suttit bänkad framför Dallas med mamma.
Nu ska jag slå på en film, lyssna på musik eller läsa. Har sovmorgon imorgon, och längtar som en galning på att den här veckan ska börja. Har inte tränat på 2 veckor pga. min förkylning, men i veckan då jävlar ska jag försöka tränga in både löpning, gymning och simning nu när jag äntligen mår bättre. Sen har jag också fuskat rejält i veckan med mitt godislöfte, har fikat hela tiden känns det som. Så det blir också en nystart imorn, och då kör jag 2 månader i sträck!

Vi hörs imorgon, godnatt! 
 
2 bilder från Instagram som sammanfattar min dag!
 

lördag

Idag har jag mest bara myst på hemma. Sett på hur många filmer som helst, varit ute på en springtur, bakat frallor och pluggat. Har varit ute en sväng och fotat också, men dom bilderna får ni se nån annan dag när jag har hunnit redigera dom!
Nu ska jag slå på ännu en film och sen sova, godnatt!
 

3dagars

I Onsdags for jag som sagt till Vallen med klassen. Det bjöds på mycket skratt och var faktiskt riktigt kul. Jag gillar mig klass skarpt!
 
Dom två sista gick av nån konstig anledning inte att vrida på.
 
I Torsdags anlände bussen i Luleå kring 12, och då lunchade jag på stan med Sofia och Ellen innan jag åkte hem. Hann bara vara hemma i drygt en halvtimme innan jag skulle in till stan igen på en sån där övningskörningskurs. Var helt galet trött eftersom att jag sovit dryga 6 timmar natten innan, så jag satt i princip och småsov under dom 3 timmar det pågick. När jag kom hem var klockan 10, och jag gick och la mig direkt jag var hemma!
 
 
Idag har jag bara haft två lektioner eftersom att sista lektionen, matte, uteblev vilket betydde att vi slutade 11.25 istället för 13.10. Då gick jag och Ellen på stan och jag införskaffade mig ett nytt displayskydd till mobilen, samt fikade på Mat&Prat.
När jag kom hem slog jag på en film, men somnade i några timmar istället, så nu ska jag ta och se klart den!
 
Ha en bra fredag!
 
 

Instatuesday

Idag fick vi sluta extra tidigt så jag hann med två bussen till råne och gick och fikade med Fanny.
Sen jag kom hem har jag skrivit novellen, känns gode skönt att ha gjort bort den, läst massa tidningar, hängt nere hos Ida och Micke och lekt med Hugo, samt packat lite grejer till imorn då jag drar med klassen till vallen och sover över där. Så det blir mest troligt ingen uppdatering förrän på torsdag, hoppas ni klarar er!
Som rubriken antyder bjuder jag på två bilder från min Instagram också.


yellow



måndag

Den här måndagen har gått riktigt segt även fast vi har haft sovmorgon och endast två lektioner. Kan nog bero på att jag har haft huvudvärk som bara den hela dagen. När jag äntligen kom hem kastade jag mig framför datorn och det är väl i princip här jag suttit sen dess. 
Jag borde egentligen börja skriva på novellen som ska in på fredag men jag orkar verkligen inte, så jag tar den imorn och så åker jag och pussar lite på Hugo nu istället!
 





skohylla

För några månader sen fick jag upp två hyllor i mitt rum. På den understa har jag haft ljus och bilder, men den översta har alltid stått tomt för jag har aldrig haft något att ha där. Idag när jag städade kom jag på att jag kunde använda det som en skohylla! Det är väl roligare än att skorna står i hallen och hyllan står tom, eller hur?
Och jag blev faktiskt ganska nöjd med resultatet, nu känns mitt rum äntligen "klart".
 




planer för dagen

Jag hann aldrig blogga igår innan vi for som jag hade tänkt, och när jag kom hem var jag så himla trött så jag orkade inte.
Igår var vi iallafall i Piteå hos några vi känner och åt smörgåstårta och var ute i solen. Jag fotade lite vid vattnet också med dom bilderna är på Idas kamera så jag får lägga upp dom nån annan gång.

Planerna för idag är att städa mitt rum, ta med kameran på en prommis, skriva lite på min novell till skolan, kanske kika på en film, och bara mysa på här hemma!
 
Gulligt sällskap i bilen

dancing in the rain

Det har regnat i princip hela dagen, men jag tog ändå med mig kameran ut när jag kom hem och snabbfotade några outfits-bilder innan jag hunnit bli allför blöt.
Har för övrigt varit en sån där mysig fredag idag med skínbyxor och pippikofta!
 

Byxor - Gina tricot / Pippikofta - Lånad av min syster / Linne - Monki / Skor - Converse
 

3 bilder från idag

Idag har varit i skolan på 3 lektioner, lunchat på max med några klasskompisar, sprungit omkring ute i spöregn, fått skavsår av mina nya converse, och njutit av att det är fredag!

Idag har jag också varit utan godis i en månad av tre. När jag började med det bestämde jag mig för att efter en månad fick jag äta lite, sen efter en till månad fick jag äta lite till. Så idag köpte jag med mig lite hem och har hunnit tjuvsmaka, och för att vara ärlig är det inte alls lika gott som förut. Det känns inte alls längre som nånting jag har lust att stoppa i mig varje dag, men jag antar att det är bra för hela poängen med det här är ju att jag inte ska vara så himla godisberoende.
 
Nu ska jag plugga matte och sen krypa ner framför en film!
 
 

lycklig

Jag är tillbaka, och förhoppningsvis för att stanna den här gången! Men det ser ljust ut iallafall för ett tag framöver för nu är min motivation på topp. Allting känns bara riktigt bra just nu!
 
Dom senaste veckorna har jag varit i skolan. Jag tvivlar absolut inte längre på att jag valde rätt linje, jag trivs jätte bra! Annars har jag mest hängt med kompisar, fotat, läst, skrivit, pluggat, haft på mig stickade tröjor, druckit varm choklad med grädde och marsmallows, skaffat gymkort på actic i Luleå, shoppat, lyssnat på musik, njutit av hösten och haft det fint.
Har även hunnit med en förkylning. Eller snarare två. Blev förkyld förra veckan och var hemma fredagen, men på måndagen mådde jag helt ok och på tisdagen for jag och gymmade. Då blev jag dock dålig igen och nu har jag både ont i halsen och huvudet. Så nu tar jag det iallafall lungt med träningen i nån vecka så jag hinner bli ordentligt frisk, vilket känns lite tråkigt för även min träningsmotivation är på topp.
 
Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på secondhand serenade medans åskan går ute och regnet smattrar mot taket. Ska göra bort resten av matten och senare ska jag krypa ner i sängen och kurera mig till en film och en kopp varm choklad. Det låter som en riktigt bra kväll!
 

Två bilder från den senaste veckan