one piece



Tanken att få ta på sig en sån här och bara ligga och mysa! Hoppas på en sån i julklapp, skulle ju vara drömmen <3

Study

Stannade hemma från skolan idag för att jag hade så ont i huvet, och börjat få ont i halsen. Men måste iaf åka imorn eftersom att jag har engelska prov.
Ska försöka läsa ut Anne franks dagbok nu, för om jag har tur kommer mamma hem med en mycket efterlängtad bok till mig från bibblan!


Julkänsla

Varit i stan hela eftermiddagen och shoppat julklappar för fullt. Såklart blev det några till mig sj också. Nu har jag endast två julklappar kvar, och julkänslan är på topp!
Ska börja dra mig mot sängen nu, har helt sjukt ont i skallen. Skriver mera imorn!


Panic

Pluggar för fullt här hemma med Fanny som sällskap! Har tusen prov nu innan jul, känns inte så lite stressande.
På de har jag även blivit förkyld igen. Frustrerande som fan. Hade tänkt gymma imorn innan skolan, men hoppar över det och försöker tillfriskna.
Ska vara barnvakt senare åt älskade lilla Hugo. Ska pussa extra mycket på min sötnos!
Nåja, ska återgå till mitt pluggande nu så jag får undan lite åtminstonde. Vi höres.


Helgen

Skrev ingenting här igår. Hade tänkt göra det innan jag for, men då laggade både datorn och apparna ihop, så det sket sig. Har övernattat med konfan i ödemarken inatt. Det blev faktiskt en ganska rolig kväll, många skratt med fina människor!
For till cassandra när vi kommit hem idag. Hjälpte henne med matten, och som tack färgade hon mitt hår. Så nu är jag ganska så mycket rödhårig!
Ska börja dra mig mot min stora mysiga säng däruppe nu, saknar den <3

Ponchon jag köpte i tisdags. Inte så bra bild, lägger upp en bättre imorn!


Fredagsmys

Väldigt dålig uppdatering här dom senaste dagarna. Har helt enkelt fått prioritera andra saker före bloggen. Men nu är jag fit for fight igen!
I tisdags var jag ju som sagt i stan. Köpte lite julklappar, ett par tights och min fina fina poncho. Jätte nöjd med den, helt otroligt mysig!Färgade även håret rött, så nu har jag fått tillbaka min mkt saknade hårfärg. Bild kommer senare.
I onsdags var det konfaledarmöte, då vi fick fixa allt sista till lägret imorn.
Igår och hittills idag har det inte hänt så mycket. Var på gymmet båda dagarna, igår med Agnes och idag med Fanny. Riktigt skön känsla, plus att jag varit helt utan godis och andra sötsaker hela veckan nu. Ännu bättre känsla!
Blir ännu en hemmafredag. Börjar nästan vänja mig vid dom, men fortfarande lika skönt att bara få ta de lugnt.
Ska hjälpa mamma med julgrejerna, och sen varva ner framför en film. Ha en bra fredag !


Ändrade planer

Ändrade planer! Drar till gymmet nu, sen skolan ä, sen stan. Vi hörs!


beslutsångest

Vaknade imorse av att marken faktiskt var vit. Men det fattas fortfarande ungefär en halvmeter innnan det duger ;)
Håller på att kika runt på internet nu tsm med min vanliga beslutsångest! Ska nämligen till stan imorn och köpa julklappar, och tänkte nämligen då också köpa en till mig själv. Men kan inte bestämma mig för om jag ska köpa den där superfina ponchon jag prövade i stan förra gången jag var där, ett par svarta tights eller en julklänning. Har då nått att klura på resten av dagen ..
Ska plugga lite nu, spanskaprov på fredag.
Ska ju till stan imorn efter skolan, och sen gymmet, så räkna med dålig uppdatering.


dress



Funderar på att köpa nån av dom här klänningarna till jul.

Söndag

Är hemma nu. Lovisa skulle bort så var tvungen att fara, så tyckte det var lika bra att jag också gick hem.
Tror jag ska styra stegen mot tvn och slå igång ett zumbapass, behöver bränna lite kalorier efter den här helgen! Fast det var ju också min sista godishelg på ett tag, för nu får jag inte vara onyttig till jul. Men det går bog bra.
Tar nog ännu en långprommis med Leon senare, sen blir det lite spanska plugg, samt se klart filmen jag och lovisa började se imorse, och bara njuta av söndagen!


helg

Haft en jätte trevlig fredagskväll! Är hundvakt åt Leon hela helgen, så igår kom Lovisa och Fanny och höll mig sällskap. Blev tacokäk, och sen filmkväll på det! Legat och slöat hela dan, men nu ska jag och Lovisa vara hurtiga och dra ut på långprommis med vovven. Vi höres!



Finvovven!

Less

Haft en helt värdelös dag. Höjdpunkten var att få träna och samla tankarna på nånting annat.
Fan va skönt med helg imorn säger jag vara ..


storstaden

Haft besök här av en viss Agnes Karlsson, vilket ni kan se i förra inlägget. Gulligt skrivet, tack så mycket! Börjar fundera på om blogg appen i min ipod verkligen var en bra idé egentligen ..
Har iaf varit i stan hela dan i princip men Ida och mamma. Sprungit runt och letat en tärnklänning till bröllopet, plus ungefär 1000 andra saker. Ska hoppa in i duschen nu, och sen sängen på 5 röda!

Blogrape

Sitter på skolan och läser om ett krig. Tänkte bara blogga för att berätta om en lite akward händelse som inträffade mig tidigare idag. Satt på skoltoan och kände lugnet nivet känslan när livet bara leker? När jag kommer ut så är det jättelång kö. Tänkte inte mer på det men sen kom jag ju på hur äckligt avföring faktiskt luktar.. Speciellt från mig. Var lite smått pinsamt.. Xoxo skoltoabajsaren Elin


sammet

Frukost nu, sen drar jag till skolan. Tjingeling!



dagens


zumba

Blev ingen promenad, tar ist ett zumba pass med min älskade syster. Första gången jag prövar det, men alla jag känner som har prövat det säger då att det är jätte kul, så det blir nog bra.
Kikar på kär och galen och desperate housewives här sen också skulle jag tro!


to school for cool

Blev en ännu lugnare dag än vad jag trodde när jag gick hemifrån. Sovmorgon, musik, inställd so lektion pga. bråk, hk.
Har ändå lyckats få en rejäl huvudvärk, och jag dör om jag bli sjuk igen.
Ska plugga lite spanska och engelskaglosor, kanske ta en promenad, och fördriva tiden tills 21.00, för då väntas desperate housewives!

mys

Hoppar ner i min myströja och drar mig mot skolan. Lugn tisdag på g!


good feeling

Haft en engelskalektion, gjort matte provet och suttit i fiket. Kan inte klaga på denna måndag inte. Fick tillbaka no provet i värmelära som jag fik vg på, så helt ok med det också.
Stannade i råne och pluggade lite osv. hos Cassandra, och sen gymmet och bränt lite fläsk. Good feeling!
Ska hoppa in i duschen nu och sen försöka ta mig till sängen innan jag somnar ..

Fiket

Sitta i fiket hela dan med bruden nedan, det är inte helt fel det!


dreams



Finns så mycket jag vill ha just nu! Antar att jag får vänta tills efter jul, men då fan ska det shoppas kläder!

Båda är från Nelly

Grattis pappa!

Har suttit hela dagen på församlings, inte direkt en drömsöndag men så är det när man är konfaledare, tyvärr.
Blir farsdag tårta på ett tag, och efter det en kvällsprommis.

Grattis pappa på farsdag!


Räddning

Fanny dök upp i rättan tid och förgyllde min lördagskväll!
Har sett till att hon får i sig sin dagliga kaffekopp, och nu blir de alla vanliga galenskaper det går att hitta på med denna underbara brud!


lördag

Ligger hemma och ser på tv. Mår mycket bättre idag, så for och tränade iaf.
Nu ska jag bara hitta nått tidsfördriv för resten av lördagen, vilket kan bli svårare ..


Godnatt

Ligger hemma i soffan och slötittar lite på tv. Huvudvärken har iaf minskat, men känner mig fortfarande allt annat än frisk. Känns hemskt, men tanke på att det är fredagkväll, och att det var inplanerat ett gympass imorn. Det är fortfarande inte helt uteslutet, men börjar tvivla starkt på att det ska gå, är ju trots allt inte så bra att träna när man inte mår 100.
Ska nog iaf krypa ner i sängen nu och sova några timmar, godnatt!


wanties!


sjuk

Rejält förkyld idag, så stannade hemma från skolan. Känns som att nån spränger små bomber i mitt huvud, ungefär. Ska ta nån huvudvärkstablett, krypa ner under täcket och avnjuta filmen nedan!


Första gympasset - check

Har avklarat mitt första gympass nånsin nu! Var kul som fan, fast hade nog varit en smula bättre om jag inte varit ganska så förkyld .. Men ska se till att vara frisk till nästa gång, taggad till tusen tills dess!


gymmet nästa!

Hatr precis kommit hem från skolan. Skrev so prov idag vilket faktiskt gick förvånande bra, och fick tillbaka svenskan som jag fick vg på. Känns ändå helt okej.
Ska iväg och gymma på ett tag nu, vilket känns mindre bra. Har helt otroligt ont i skallen, halsen, och överallt. Vill helst bara krypa ner i sängen och sova men eftersom vi har bokat tid nu så får jag väl släpa iväg mig dit iallafall, mysigt!

Bruden med guldbyxorna

Vill börja med att tacka Mikaela för hennes fina bloggande. Sjukt fin bild på dig, och nej, du är inte bättre än mig på allt! Stannade i råne någon timme efter skolan, konfaledarmöte. Blev mycket skratt med fina tjejer! Ska ner till Ida nu och spendera resten av kvällen där, och bara tagga inför imorn och mitt första gympass.



Dagens

Såhär snygg är jag idag ! / biffcake


Tjingeling

Tja tja, biffeN häääär! Nä men hej:) vi har matte just nu och det suger pungråtta... Aja nu ska jag gå och vara duktig och räkna:) hejdå! Förresten, jag är bättre än Elin på allt!


Needs

Fyndade ett ormskinnsmönstrat skärp och 7ämnes mapparkiv på stan idag. Båda behövdes verkligen!
Ska kika klart sista kvarten av desperate housewives, sen plugga resten av kvällen.


poncho

Sjukt sugen på att köpa denna poncho! Får väl se när det finns mer klirr i kassan.





Gina tricot One size 199:-

happy

HAPPY! Ha äntligen lyckats lista ut hur man får in låtar på ipoden! Nu är den fylld med ny musik, så nu är jag taggad inför en tur och retur resa till luleå imorn, då jag förresten måste in på elgiganten och få bytt språk på den, för när jag gjorde mitt apple-ID råkade jag nämligen på något underligt vis fylla i att jag bodde i honk kong, och nu har jag ingen aning i hur man ändrar tillbaka ..

Monday

Ska se till att plugga matte idag, och förhoppningsvis hinner jag mysa framför tvn ikv med mina nybakta muffinsar. Tillåter mig sj att äta lite godsaker idag, ska ju trots allt gymma på torsdag, så får väl satsa till 100 då ist!


paltkoma

Har gjort bort dom mesta läxorna nu, känns otroligt bra måste jag ta och säga!
Nu kan jag bara ta det lugnt framför tvn resten av kvällen och njuta fullkomligt av slutet på lovet tsm med min paltkoma!


plugg i stora lass

Mitt schema för dagen ser i princip ut såhär;
-Skriva klart bildanalysen
-Skriva klart om mitt drömyrke
-Plugga ungefär 1000 tal i matten
-Nöta SO:n
-Läsa lite HK

Nej idag har jag inget liv alls ..


lördagskväll

Blev inte så mycket filmkväll igårkväll, var ute med Cassandra, och kring halv 2 var vi tillbaka hos henne och slog på en film, då jag självklart somnade .. Men hade det lika trevligt iaf!
Spenderat denna dag först med hon och jill, sen med hon och eva, men nu är jag då hemma vilket är otroligt skönt pga att jag lidit av enorm jävla huvudvärk i flera dagar nu. Så för min del blir det en lugn hemma lördagskväll, men det är inget fel med det heller!

I never said that I am perfect. but it's not fucking you either!


Filmkväll

Har precis kommit hem från orrbyn, och nu ska jag bege mig igen. Den här gången till råne för filmkväll hos cassandra! Ska trycka i mig middag lite snabbt nu, vi hörs!


orrbyn

Sitter i orrbyn och sitter barnvakt med fanny åt hennes söta småsyskon! Har sprenderat kvällen framför tv:n, kortspel, och mycket annat. Ska gå och fortsätta vara lite social ned fanny, uppdaterar imorn!

,

Sitter och degar framför tvn tillsammans med Fanny, gustav och ett stort lass med chokladbollar! Ska snart vinka av gurra, och då blir det tjejkväll med fanny!


To do list

To do list:
- käka frulle
- ta itu med berget med läxor
- invänta Fanny och Gustav!


Wordfued

Ibland har man ju bara tur .. Eller skicklighet!


apple ipod touch

Varit till stan idag med ida och varit runt lite överallt. Var en sväng till elgiganten och köpte mig faktiskt denna, för 2490:-.
Kändes som en bra sak att köpa eftersom att jag varken hade råd med en samsung galaxy s 2 eller iphone 4.
Ska fortsätta leka litegrann med den nu, skriver imorn!